Bereczki Zoltán: "Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak"

Forrás: TV2 -
Bereczki Zoltán lélek lelki betegség baleset fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Bereczki Zoltán egy színházi előadás közben olyan balesetet szenvedett, melynek során kis híján a látása is sérült. A színész szerint ez egy figyelmeztetés volt számára.

Első ránézésre komoly volt a baj, és nagy volt az ijedtség, amikor Bereczki Zoltán a Lepkegyűjtő című előadás közben sérülést szenvedett a színpadon, de a színész sebei hamar begyógyultak. Bereczki Zoltánt azonban a baleset gondolkodásra késztette - írja a Best.

Forrás: TV2

"Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak. Szerintem minden ilyen eset figyelmeztetés, mindig köthető valamilyen lelki okhoz. Ráadásul az utóbbi időben mindig a fejem sérült meg. Jelzésnek veszem, hogy a fejemben vannak olyan kérdések és problémák, amik megválaszolására és megoldására jobban oda kell figyelnem" - nyilatkozta a Best magazinnak a színész, aki azt is elárulta, őrlődő típus.

"Nagyon lassan teszem túl magam dolgokon, a lelki sebeim sokkal lassabban gyógyulnak be a testieknél (...) Nagyon mélyről indultam három évvel ezelőtt, de úgy érzem, ahogy telik az idő, egyre feljebb jutok" - tette hozzá.

A HIV-pozitív Charlie Sheen titokban a rákkal is megküzdötthttp://www.life.hu/drlife/20160130--hiv-pozitiv-charlie-sheen-titokban-a-rakkal-is-megkuzdott.htmlVajon mennyi tragédiát és betegséget bír el egy ember szervezete? Charlie Sheen állítólag az utóbbi években nemcsak a HIV-vírussal, hanem a rákkal is megharcolt. Dr. Life--Az egyetlen érzés, ami felér a narkotikumokkal – Ez történik a szervezetünkben, amikor szerelmesek vagyunkhttp://www.life.hu/drlife/20160203-a-boldogsagerzeten-tul-ez-tortenik-a-szervezetunkben-amikor-szerelmesek-vagyunk.htmlHa valaha voltál igazán őrülten, szenvedélyesen, fülig szerelmes, akkor pontosan tudod, milyen érzés, amikor a torkodban dobog a szíved, ha meglátod Őt. A kétségtelenül csodálatos, örömteli pillanatokra azonban a szervezeted is reagál. Dr. LifeThinkstockMa van a betegek világnapja: Változtassunk!http://www.life.hu/drlife/20160211-a-leggyakoribb-hazai-gyerekbetegsegek.htmlA Központi Statisztikai Hivatal és a K&H Gyógyvarázs érdekes kutatási eredményeit boncolgattuk február 11-én, a betegek világnapján, és meglepő eredményekre bukkantunk. Dr. Life--Kiengedték a kórházból Lamar Odom kosárlabdasztárthttp://www.life.hu/drlife/20160211-lamar-odom-kosarlabda-jatekost-kiengedtek-a-korhazbol.htmlA jelek szerint felgyógyult Lamar Odom, aki tavaly október óta kórházban volt. Az NBA-sztárra akkor négy nap dorbézolás után eszméletlen állapotban találtak rá egy nevadai bordélyházban. Dr. Life--Íme az első európai Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzetthttp://www.life.hu/drlife/20160211-pablo-pineda-down-szindromas-es-lediplomazott.htmlPablo Pineda az első Down-szindrómás férfi, aki diplomát szerzett Európában, ráadásul az egyetemen nem kért semmilyen külön segítséget, ugyanúgy jegyzetelt és tanult, mint mások. Dr. LifeOrigoÖsszefirkálták a rákban elhunyt lány koporsójáthttp://www.life.hu/drlife/20160211-a-leukemias-lany-koporsojara-irtak-osztalytarsai.htmlLaura Hillier osztálytársai és családja úgy gondolta, hogy megható és szokatlan módon búcsúztatják el a leukémiában elhunyt lányt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.