Szívszorító! 11 éves daganatos kislány kívánságát teljesítette a divattervező

fashion week divattervező betegség modell daganat kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divathetek már javában zajlanak, a sztárok és a modellek fel-alá járkálnak méregdrága ruháikban a siker, pénz, és csillogás szőnyegén. Ám történt valami, amire még inkább érdemes odafigyelni: egy 11 éves rákos kislány álma vált valóra egy világhírű divattervezőnek hála.

A 11 éves Trinity rosszindultú lágyrészdaganattal küzd, Naeem Khan divattervező pedig összefogott a Make A Wish alapítvánnyal, és a Glam4Good kezdeményezéssel és megvalósították a kislány álmát, ugyanis

Trinity szeretett volna modellként végigvonulni a kifutón.

A divattervező azonnal igent mondott a felkérésre, és külön a kislányra is tervezett a kollekcióba tökéletesen passzoló ruhát.

A megható pillanatot a többi modell is megkönnyezzte, Trinity pedig abban a meglepetésben is részesülhetett, hogy a show előtt találkozhatott egyik kedvencével, az Éhezők viadala sztárjával, Willow Shields-el - írja a Daily News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.