Jellegzetes embertípusok, akik minden irodában ott vannak

Forrás: giphy.com -
Iroda személyiség ember munkatárs embertípus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden munkahely más, azonban egyes dolgokban lehet párhuzamot vonni: például a személyiségtípusokban. Íme, 5 jellegzetes embertípus, akik biztosan minden irodában megtalálhatóak.

1. A nácisztikus

Számára az a legfontosabb, hogy mindenki imádja és tisztelje, végtelen jogosultságérzete van és a manipuláció nagymestere: semmitől sem riad vissza céljai elérése érdekében. Sokan közülük elbűvölő karakterek, mások primadonnák, de mindkét típus tudja, hogyan használjon ki másokat és alacsonyítsa le az ellenségeit.

Forrás: giphy.com

2. A dühöngők

Minden egyes konfliktust úgy kezelnek, hogy meggyanúsítanak, letámadnak, megaláznak és megszégyenítenek másokat, és óriási dühkitörések kíséretében kritizálják azt, ami nem tetszik.

3. A bűntudat-turisták

Az örök mártírok: állandóan látványosan szenvednek, sóhajtoznak, nagydobra verik, milyen áldozatokat vállaltak,míg el nem érik, hogy áldozatuk bűntudattól telve meg ne tegye azt, ami az ő érdekük.

A manipulációt mesteri szinten űzik.

4. A passzív-agresszív

A dühösek közeli rokona lelki értelemben, csak ők nem balhéznak vagy hisztiznek, hanem egy finom mosoly kíséretében, higgadtan és udvariasan teszik meg mindazt, amit hasonló természetű társaik.

Forrás: giphy.com

5. A pletykafészek

Azzal igyekszik magát szerethetővé és nélkülözhetetlenné tenni, hogy állandóan szaftos pletykákat terjeszt és bensőséges információkat oszt meg másokról, de persze úgy csinálnak, mintha kizárólag veled osztanák meg ezeket a fontos infókat, hogy különlegesnek érezd magadat.

5+1 embertípus, akik idegesítenek minket a Facebookon

Aligha találunk már olyan embert, akinek nincs Facebook profilja. Akiknek van, azoknál nem fordulhatott elő, hogy ebből az 5+1 típusból legalább egy valaki nap mint nap ne aktivizálná belső mozgatórugóit, azaz hogy ismerőseivel örömét és bánatát megossza. Ők azok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.