Két órán át műtötték Rékasi Károlyt

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
operáció műtét kórház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károlyt négy orvos két órán át műtötte. Fém alkatrészeket helyeztek a színész lábába.

A Fókuszban nyilatkozott Rékasi az operációról. "Kicserélték az elkopott csavarokat, azt az ötcentis hiányt, ami nem akart összeérni, részben az én csontomból vett őrleménnyel pótolták. A mankózás még ijesztőnek tűnik, de bízom benne, hogy ráfordultunk a célegyenesre, és hamarosan eljön az idő, amikor teljes értékű lehetek."

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész kedvéért a Barátok közt-beli karakterére vonatkozó forgatókönyvön módosítottak. Bartha is balesetet fog szenvedni. "A forgatáson kívül leginkább pihenek, gyógytornázok, naponta többször is, hetente kontrollra járok. Az átírt forgatókönyv szerint a néző látni fogja a Bartha Zsolttal történt baleset következmé­nyeit, ami hasonlít a velem történt műtét eredményére."

Rékasi mentális segítséget is kap. "Igen, mivel a hullámok kicsikét összecsaptak a fejem fölött, ezért egy coach is segít, mert azt éreztem: ezt magam nem fogom feldolgozni. A sors vagy a jóisten túlzottan is odafigyel rám. A héten még egy betegszállító cég munkatársai szállítottak a stúdióba, ami elképesztően nagy biztonságot adott, de az orvosok szerint a jövő héten már nem lesz erre szükségem" - mondta az RTL műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.