Kiengedték a kórházból Yoko Onót

Forrás: AFP/Roberto Schmidt -
John Lennon Yoko Ono kórház influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus művész annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az első információk arról szóltak, hogy storke-ot kapott, de ezt később megcáfolta a sajtósa.

John Lennon özvegye péntek este került kórházba a kezelőorvosa tanácsára. A 83 éves művész influenzaszerű tüneteket produkált, így jobbnak látták, ha egy estére megfigyelés alatt marad.

Forrás: AFP/Roberto Schmidt

Ugyan az első információk arról szóltak, hogy Yoko Ono stroke-ot kapott, a sajtósa később megcáfolta ezt a hírt. Kiderült, hogy csupán a kimerültség miatt lett rosszul a művész. Szombaton már haza is engedték a kórházból, amit fia, Sean Ono Lennon adott hírül. Megköszönte mindenkinek az aggódást, és biztosította a rajongókat arról, hogy anyja már pontosan olyan eleven, mint amilyen lenni szokott.

Népszerű sztárok ritka betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20160226-morgan-freeman-jessie-j-miley-cyrus-michael-j-fox-mind-ritka-betegsegek-miatt-szenvednek.htmlA ritka betegségek világnapját február utolsó napján tartják meg minden évben, a megemlékezés célja, hogy felhívják a társadalom figyelmét olyan állapotokra, amelyek a világon csak minden kétezredik embert érintenek. A mai világnap kapcsán olyan világsztárokat gyűjtöttünk össze, akik szintén nem hétköznapi betegségekkel és azok tüneteivel élnek együtt. Dr. LifeAFPSokkal nagyobb károkat okozhat a Zika-vírus, mint hittékhttp://www.life.hu/drlife/20160228-a-zika-virus-a-kisfejusegen-kivul-magzati-halalt-es-agyszovetpusztulast-is-okozhat.htmlEgy Zika-vírussal fertőzödött anya halva született babájának esetét tanulmányozva megállapították: magzati halált és agyszövetpusztulást is okozhat a vírus! Dr. Life--Csodálatos videó: Ilyen egy burokban született baba első lélegzetvételehttp://www.life.hu/drlife/20160228-magaztburokban-szuletett-baba-elso-lelegzetvetelet-orokitettek-meg-videon.htmlAz élet egyik lenyűgöző pillanatát sikerült megörökítenie egy felhasználónak. A hihetetlen videó egy csecsemő életének első másodperceit, és a legeslegelső lélegzetvételt mutatja be. Dr. Life--Mikor vagyunk igazán egészségesek? Nem csak akkor, ha elkerül minket a betegséghttp://www.life.hu/drlife/20160226-a-szocialis-jolet-sok-midentol-fugg-derult-ki-a-who-adataibol.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) meghatározása szerint az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem pusztán a betegségek hiánya. Ki számít egészségesnek, és mikor érezzük magunkat betegnek? Dr. LifeThinkstockMinél finomabb, annál addiktívabb – boldoggá tesznek minket a gyorsételek?http://www.life.hu/drlife/20160226-gyorsetel-addiktiv-kutatasok-es-tortenetek-tamasztjak-ala.htmlA gyorsételek hosszú idő óta vita tárgyát képezik, és nagyszerű táptalaját adják a kutatásoknak. Kutatók most azt állapították meg, hogy valóban függőséget váltanak ki, eredményeiket a Daily Mail cikkében közölték. Emellett arra is rájöttek, hogyan csökkenthető az étvágy. Dr. LifeThinkstockKét órán át műtötték Rékasi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20160227-ket-oran-at-mutottek-rekasi-karolyt.htmlRékasi Károlyt négy orvos két órán át műtötte. Fém alkatrészeket helyeztek a színész lábába.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.