A duci Mama June túlzásba vitte a fogyókúrát, és kórházba került

diéta valóságshow fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Honey Boo Boo duci édesanyja, Mama June fogyókúrázni kezdett, a koplalástól pedig annyira rosszul lett, hogy elájult. Jelenleg is kórházban ápolják.

A termetes nő, Mama June annak köszönheti hírnevét, hogy ő hozta világra Honey Boo Boo-t, aki annak ellenére, hogy egy duci kislány, folyamatosan szépségversenyekre jár. Erre egy teljes műsort építettek Amerikában, így

egy valóságshownak hála élőben követhetik a nézők a meglehetősen ellenszenves család életét.

Mama June és lánya, Honey Boo Boo Forrás: WireImage/2012 JB Lacroix/Jb Lacroix

Nos, Mama June nemrég diétázni kezdett, aminek az lett az eredménye, hogy georgiai otthonában összeomlott, azóta pedig kórházban ápolják – írja a TMZ.

June egyébként aznap többször is szólt, hogy nem érzi jól magát, míg végül a lépcsőn lesétálva elvesztette az eszméletét. A lap úgy tudja, hogy azért lett rosszul, mert egész nap alig evett valamit, mivel az utóbbi időkben szigorú diétára fogta magát. Az orvosok vérvétellel és CT vizsgálattal tájékozódnak Mama June állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.