Sürgős orvosi segítségre szorult Stephanie Davis

Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt -
asztma kórház Stephanie Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves színésznő magánéleti válsága kihatott az egészségi állapotára is. Asztmás rohamot kapott miután megtudta, barátja megcsalta őt. 

A fiatal színésznőnek nagyon stresszes hete volt, és érzelmileg is sok hullámvölgyön ment keresztül az elmúlt időszakban. A sok változás és idegeskedés miatt asztmás rohamot kapott a színésznő, így azonnali orvosi ellátásra volt szüksége.

Forrás: citizenside.com/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Mentők szállították kórházba csütörtökön egy hozzá közel álló forrás szerint - írja a Female First. Minden bizonnyal azért alakult ki nála a roham, mert kiderült, hogy a most már exbarátja, Jeremy McConnell a múlt hónapban megcsalta őt egy tinédzserrel. A volt pasi nyilvánosan jelentette be, hogy félrelépett egy 19 éves lánnyal. Stephanie lelkileg teljesen összetört, de a kórházból már kiengedték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.