Segítőkutyájának köszönheti életét a kisfiú

Forrás: Facebook/Saving Luke - Luke and Jedi - Fighting Type 1 Diabetes Together -
segítőkutya életmentő gyerek cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eb egyből megérezte, hogy a cukorbeteg gyermek szervezetében valami változás állt be. Rohant a szülőkhöz, és felébresztette őket!

A hétéves Luke Nuttall cukorbetegséggel küzd, de szerencséjére van egy speciálisan képzett kutyája, aki mindig odafigyel rá. Akkor is, ha az egész család alszik. A kisfiú most ennek köszönheti, hogy életben maradt.

Forrás: Facebook/Saving Luke - Luke and Jedi - Fighting Type 1 Diabetes Together

Luke vércukorszintje ugyanis akkor süllyedt le kritikusan, amikor már mindenki az igazak álmát aludta. Azonban Jedi, a kutyus megérezte, hogy valami nincs rendben, és addig ugrált a szülők ágyán, amíg azok fel nem ébredtek, és a megtanult mozdulatokkal jelezte, baj van.

Forrás: Facebook/Saving Luke - Luke and Jedi - Fighting Type 1 Diabetes Together

A történetet Dorrie, az édeasanya osztotta meg Facebook-oldalán egy kép kíséretében, amin már a gyógyszer beadása utáni állapot látható. Nem csoda, hogy a poszt hamar elterjedt. Az írásból kiderül, Jedi már nem először mentette meg Luke életét, van, hogy előbb jelez, mint a műszer. Érthető, hogy a labrador nagyon fontos része a családnak, de nemcsak különleges képességei miatt. Luke és Jedi ugyanis elválaszthatatlan barátok is!

Forrás: Facebook/Saving Luke - Luke and Jedi - Fighting Type 1 Diabetes Together
A Pszichológus Pasi: A múlt ne akadályozza meg a boldogságunkathttp://www.life.hu/drlife/20160309-a-pszichologus-pasi-a-lelkiteherrol-es-a-lelkierorol-mult-es-a-boldogsag.htmlVan, aki a bolhából csinál elefántot, míg más a legnagyobb feladatokat is látszólag könnyedén viseli. Egyesek megerősödnek a sorscsapásoktól, mások a nyugalomban, vagy éppen siker közepette esnek szét. Miért? Dr. Life--Karda Bea 25 sugárkezelést kapotthttp://www.life.hu/drlife/20160310-karda-bea-enekesno-25-sugarkezelest-kapott-mert-rosszindulatu-csomot-talaltak-a-melleben.htmlAz énekesnő sosem felejti el a pillanatot, amikor orvosa közölte vele, hogy rosszindulatú daganattal kell megküzdenie. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.huKét különböző apától szült ikreket egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160309-ikrei-szulettek-vietnamban-a-nonek-de-a-gyerekek-ket-kulonbozo-apatol-vannak.htmlGenetikai vizsgálat után derült ki, hogy a kétéves ikrek nem ugyan attól az apától vannak. A meglehetősen ritka eset Vietnámban történt. Dr. LifeThinkstockTényleg rákot okozhat a wifi és a mobiltelefon?http://www.life.hu/drlife/20160309-noveli-a-rak-kockazatat-a-wifi-es-a-mobiltelefon.htmlEgy tudományos oldal munkatársai annak szerettek volna utánajárni, hogy valóban rákot okozhat-e a wifi és a mobiltelefon. Dr. LifeOrigo"Ha repülőre ülsz, kidurran a melled" - Hatalmas tévhitek a plasztikázásrólhttp://www.life.hu/drlife/20160308-tenyek-es-tevhitek-a-plasztikazasrol.htmlHa repülőre szállsz, felrobban a szilikon a melledben. Nem szoptathatsz, ha implantátumod van. Ha feltölteted a szádat, biztosan úgy fogsz kinézni, mint egy kacsa. Ugye, hallottad már az összeset ezek közül? Nos, van egy jó hírünk. Utánajártuk, mi igaz és mi nem a plasztikáztatásról. Dr. Life--Tudták, hogy agyhártyagyulladása van, mégsem vitték orvoshoz a kisbabájukathttp://www.life.hu/drlife/20160309-nem-vittek-orvoshoz-az-agyhartyagyulladasban-szenvedo-kisbabajukat-a-szulok.htmlA mindössze 18 hónapos Ezekiel Stephan szülei tisztában voltak a diagnózissal, a hagyományos kezelés helyett azonban otthoni módszerekkel próbálták meggyógyítani gyermeküket, aki belehalt a megbetegedésbe. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.