Kórházba került a Karthago együttes billentyűse, Gidófalvy Attila

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Gidófalvy Attila Karthago kórház vércukorszint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes vércukorszintje kórosan magas szintet mutatott, ezért egy fővárosi kórházban kötött ki. A hírek szerint nem tartotta be az előírt diétát.  

A Lord, a Fáraó és Karthago együttes billentyűse évek óta küzd a betegséggel, amit napi ötszöri inzulinnal kezel. Gidófalvy Attila édesszájúnak vallja magát, így még nehezebb betartani az előírt szabályokat - írja a Bors.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Tíz és harmincegy között ingadozott a vércukorszintem. Nekem csak látászavaraim voltak, mást ilyenkor már a mentő vitt el. Most újra beállítják az inzulinadagomat. Lövöm én magam ha kell, ezzel nincs gond, csak a rendszertelen életmód miatt nem tudtam tartani az előírt diétát. Állandóan úton vagyok, a finom falatoknak is ritkán mondtam nemet. Ráadásul édesszájú vagyok, óh, ha csak a franciakrémesre gondolok.

Megkérdeztem az orvosomat, mennyi időm van hátra, de megnyugtatott, hogy még nem itt van a vége. Édesapám kilencvenhárom évig élt, jó lenne követni a példáját.

Vigyázni fogok magamra, már csak a feleségem, a gyermekeim, a kollégáim és a rajongóim miatt is. Értük érdemes küzdenem" - mesélte a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.