A szülés után kendőt varrtak egy nő hasába Veszprémben

Forrás: Thinkstock -
kendő vizsgálat szülés kórház Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya a császármetszés után néhány nappal belázasodott. Először fertőzésre gyanakodtak, majd a vérképből kiderült, hogy nagyobb a baj. Nyomozás indult az ügyben. 

A 27 éves nő hasüregében egy kendőt felejtettek a veszprémi Csolnoky-kórházban. A szülés még március 7-én zajlott le, és egy ideig minden rendben is ment. A hét végére azoban a kismama rosszabbul lett, ekkor felkeresték az ügyeletet. Az édesapa elmondása szerint ott elhajtották őket azzal, hogy vegyenek valami lázcsillapítót - írja a Blikk.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A család elment a háziorvoshoz, aki már sürgösségi vérvételre küldte az asszonyt. Később kiderült, hogy idegen test van a hasában, így azonnal meg kellett műteni.

Az apa írásban tett panaszt, melynek következményeként a kórház belső vizsgálatot indított. "Az ügyben azonnali belső vizsgálatot indítottunk. Külső, független szakértő vizsgálatát is kérjük, így a dokumentáció­kat az Országos Tisztifőorvosi Hivatalnak továbbítani fogjuk. Majd ezután derül ki, hogy történt-e mulasztás, és ha igen, kinek a részéről" - nyilatkozta a lapnak Rácz Jenő, a veszprémi Csolnoky kórház főigazgatója.

3 dolog, ami miatt nem kell mindennap fürdened http://www.life.hu/drlife/20160324-harom-dolog-nem-kell-minden-nap-zuhany-ala-allnod-ervek-furdes-ellen.htmlFurán hangozhat, de a kutatók szerint nem muszáj minden nap zuhany alá állnod. Nem tudod elképzelni, hogy koszosan feküdj be este az ágyba? Mi sem, de azért nézd meg a felhozott érveket! Dr. Life--Selena Gomez visszaesett? Ismét alkoholba fojtotta bánatáthttp://www.life.hu/drlife/20160324-selena-gomez-texasban-bulizott-asztalon-tancolt-es-sokat-ivott.htmlAz énekesnőt még mindig felzaklatja egykori szerelme, Justin Bieber, aki a napokban több régi közös képüket is közzétette. Dr. LifeAFPSztárok, akik szembenéztek a meddőséggelhttp://www.life.hu/drlife/20160321-sztarok-endometriozissal-gyermek-nelkul-is-teljes-az-eletuk-velemenyek.htmlA mellrák mellett az endometriózis a késő harmincas éveikben járó nők egyik „ellensége”. Sok orvos a gyakori előfordulását a nők – az előző generációkhoz képest – egyre későbbi életkorba tolódó szüléseivel magyarázza. Pár sztár azonban ezt sem tartotta magában: a nőket szerető fitneszedzőtől kezdve a világhíres színésznőig néhányan kiálltak betegségükkel a nyilvánosság elé. Persze azért akadnak kivételek: egyikük az állapota ellenére is három gyermeket szült. Dr. LifeAFPKritizálói gyógyították ki étkezési zavarából az anorexiás modellthttp://www.life.hu/drlife/20160323-rachel-halsall-anorexias-modellnek-kritizaloi-segitettek-kigyogyulni-etkezesi-zavarabol.htmlAlig 40 kilót nyomott Rachel Halsall, amikor néhány fehérneműs fényképe alá érkező komment után belátta: akár bele is halhat, ha így folytatja. Dr. Life--Uma Thurman plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/drlife/20160322-rengetek-plasztikai-muteten-esett-at-uma-thurman.htmlUma Thurman belépője elég emlékezetesre sikerült az amfAR-gálán szombaton. A színésznő ugyanis teljesen felismerhetetlenné vált a rengeteg plasztikai műtét miatt. Dr. Life--Szorongást, stresszt és depressziót is kiválthat, ha vége a kedvenc sorozatunknakhttp://www.life.hu/drlife/20160320-szorongast-stresszt-es-depressziot-is-kivalthat-ha-vege-a-kedvenc-sorozatunknak.htmlSokan vannak, akik egy-egy sorozat függőjévé válnak, és órákig tartó maratonokat tartanak, amelyek keretében akár több tucat epizódot is megnéznek egyszerre. A Toledói Egyetem munkatársai bizonyították, hogy a sorozatmaratonok után szorongás, stressz és depresszió is jelentkezhet.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.