Egy lány 17 éves korában jött rá hogy nincs vaginája

Forrás: Thinkstock -
nőgyógyász hüvely menstruáció tini lány vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tini akkor fedezte fel testi rendellenességét, amikor nem sikerült tampont használnia.

Miután kudarcba fulladt a fiatal lány próbálkozása, a nőgyógyászhoz fordult, aki felvilágosította, hogy vagina nélkül született. A lány nem vállalta nevével a történetét, amit a xoJane.com nevű oldalon írt le. Érdekes módon a tini 14 éves kora óta menstruált, de akkor még nem tűnt fel neki, hogy nincs rendben valami, hiszen egészségügyi betétet használt. Ám 17 éves korában, éppen ideje volt rájönni, hogy vagina nélkül él.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Nagyon kellemetlen volt a vizsgálat. Amikor láttam a nővér arcán a meglepettséget, nem értettem, mi történt. Majd behívtak még egy orvost, aki közölte, hogy nincs vaginám. Vagyis technikailag van, de még sincs” – írta a lány, akiről megállapították, hogy egy olyan rendellenességben szenved, ami miatt megvastagodott a szűzhártyája, és az egész hüvelyét bezárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.