Tragédiák sora! Magatehetetlen beteg magyar Elvis-imitátor

Forrás: Tv2 -
betegség Elvis Presley Danis Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos beteg a magyar Elvis-imitátor, Danis Zoltán. Úgy véli, az orvosok sem tudják, mi baja van, de már a kerekes székben sem tud ülni. 

"Másfél éve nézem a plafont... Felfoghatatlan, de pillanatok alatt szanaszét esett az életem. Egy hét alatt temettem el szeretett édesanyámat, édesapámat, és fél évvel korábban a bátyámat. Mindeközben énekelnem kellett, hiszen szerződésem volt, ráadásul a halálesetek után a hererákkal is megküzdöttem. Lehetetlen volt feldolgozni ezt a rengeteg tragédiát... Visszagondolva már látom, hogy ez vezetett odáig, hogy másfél éve nyomo­rultan élek" - nyilatkozta a Blikknek Zoltán, akinek a betegsége úgy kezdődött, hogy egyszer csak összerogyott és azóta nem tud lábra állni.

Danis Zoltán, Elvis-imitátor Forrás: Tv2

Az orvosok gyanakodtak már mérgezésre is vagy egzotikus vírusra, de sem a hagyományos orvoslás, se az alternatív módszerek nem vezettek eredményre.

Az ágyhoz kötött énekest anyagi gondok is gyötrik. Ismert zenészek – mint például Tóth Vera – jótékonysági koncertet is ajánlottak neki, de Zoltán azt sem fogadta el, csak egy vágya van, hogy újra lábra állhasson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.