étkezési zavar Jane Fonda szülő bulimia apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apja folyamatosan azzal traktálta a színésznőt, hogy tökéletesnek kell lennie. Miatta lett tizenévesen bulimiás. 

A 78 éves színésznőnek ma is tökéletes alakja van, fiatal lányként azonban soha nem látta magát szépnek. Az apja soha nem dicsérte meg őt, ellenben folyamatosan figyelmeztette arra, hogy nem hízhat meg.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő édesanyja - aki öngyilkos lett, mikor a sztár 12 éves volt - is küzdött étkezési zavarokkal, szinte megszállottja lett a kinézetének. Az apja többször is újraházasodott, Jane mostohaanyukái is sokszor beszélgettek vele a súlyáról. Azzal rémisztgették, hogy soha nem talál magának barátot, ha nem fogy le. Ennek hatására lett tizenévesen bulimiás a színésznő. Vallja, hogy kapcsolatai is a rossz élmények miatt fulladtak kudarcba, hiszen eleve olyan embereket választott, akik a saját függőségeikkel vannak elfoglalva, így nem vennék észre, ha felszedne pár kilót - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.