A heroin ölte meg a 23 éves lányt - Anyja meghatóan búcsúztatta

Forrás: Facebook -
halál drog túladagolás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Kelsey Grace éveken keresztül drogfüggő volt, egészen múlt szombatig. Heroin túladagolásban halt meg. Anyja megható szavakkal búcsúztatta.

Kelsey édesanyja Kathleen a pénteken tartott temetésen szívszaggató szavakkal búcsúztatta el lányát, majd a szertartás után úgy gondolta, hogy a világgal is meg kell osztania levelét. Azt reméli, hogy ezáltal segíthet valakinek, és persze úgy érzi, hogy

erről a problémáról nem lehet eleget beszélni.

Kelsey és Kathleen Forrás: Facebook

Az édesanya levele:

"Igazi harcos vagy. Az évekig tartó kemény küzdelem során végignéztem, ahogy nap, mint nap megküzdesz magaddal, de végül a függőség nyerte a háborút. Azok számára, akik nem értik, hogy mit is jelent a függőség,

ő csak egy újabb statisztikai adat, ami annak a bizonyítéka, hogy rosszul döntött.

Nekik szól a következő pár sor: Ő a babánk volt, a gyermekünk, a lányunk, és mint anyaként: ő volt a mindenem! És ő is anya volt, egy testvér, nagynéni, dédunoka, barát, unokatestvér, egy ember, és csak utolsósorban egy függő."

Forrás: Facebook

"Kelsey a drogokhoz fordult, hogy másokhoz hasonlóan ő is normálisnak érezhesse magát, mert a heroin azt mondta neki, hogy " Én éreztetem veled, hogy elfogadnak. Velem értékesnek tartod majd magad, és normálisnak,

olyan embernek, akit mindenki szeret.

"Amit viszont nem mondott el neki, hogy hogyan fogja őt elszakítani a családjától, hogyen veszi majd el a munkáját, otthagyja majd nincstelenül, hogy elrabolja majd tőle a fiát, az otthonát, a mosolyát, a humorát, és végül az életét."

Forrás: Facebook

Az édesanya hozzátette, hogy reméli, hogy szavai arra ösztönzik az embereket, hogy végre nyíltan beszéljenek a függőségről.

"Bár a lányom fizikailag nincs itt, de biztos vagyok benne, hogy csodákat tesz a mennyországban. Hihetetlenül büszke vagyok rád. Szeretlek!

Sokkoló! Arra ébredt a beteg, hogy a fogorvos minden fogát kihúztahttp://www.life.hu/drlife/20160413-az-osszes-fogat-kihuztak-a-columbusban-elo-donny-grigsbynek.htmlA Colombusban élő Donny Grigsby csak a bölcsességfogaitól akart megszabadulni, ám arra ébredt, hogy a fogorvos minden egyes fogát kihúzta. A férfi valószínűleg a bíróságra viszi az ügyet. Dr. Life--Világkörüli útra indult, miután megtudta, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20160413-meglatogatta-a-vilag-het-uj-csodajat-a-rakos-no.htmlMegan Sullivannél bőrrákot diagnosztizáltak, majd ahelyett, hogy magát sajnáltatta volna úgy döntött, belevág élete legnagyobb kalandjába. Megnézte a világ 7 csodáját összesen 13 nap alatt: 12 ország, 15 repülőút, 45 419 kilométer, 5 hotelben töltött éjszaka. Dr. LifeOrigoDurva fájdalmat érez szex közben a két vaginával született lányhttp://www.life.hu/drlife/20160407-egy-lany-aki-ket-vaginaval-szuletett.htmlA fiatal lány 16 éves korában vette észre, hogy valami nincs rendben odalent. Azt mondta, úgy kell elképzelni a vagináját, mintha egy fordított orr lenne. Dr. Life--Az alma bizonyítottan csökkenti a rákos megbetegedések kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20160401-az-alma-bizonyitottan-csokkenti-a-rakos-megbetegedesek-kockazatat.htmlA legújabb kutatások is alátámasztják a mondást, mely szerint: "Minden nap egy alma az orvost távol tartja". Összeállításunkban elmondjuk, hogy miért. Dr. Life--Egy fürdőgolyó miatt a lány egész teste rózsaszínűvé változotthttp://www.life.hu/drlife/20160331-igy-ne-hasznald-soha-a-furdogolyot.htmlAz egész teste rózsaszínben pompázott annak a lánynak, aki úgy tűnik nem tudta, hogyan is kell a pink fürdőgolyót szakszerűen használni. Dr. LifeThinkstockUma Thurman plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/drlife/20160322-rengetek-plasztikai-muteten-esett-at-uma-thurman.htmlUma Thurman belépője elég emlékezetesre sikerült az amfAR-gálán szombaton. A színésznő ugyanis teljesen felismerhetetlenné vált a rengeteg plasztikai műtét miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.