Hat hete is átesett egy műtéten Kulka János

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
műtét Kulka János edzés dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, a kedden este stroke-ot kapott Kulka János jóbarátja Árpa Attila  szerint semmi előjele nem volt a történteknek: a  színész remek formában volt. Edzője is hasonlót állít, aki szerint reggelente ugyan fáradt volt Kulka, de tökéletesnek tűnt a fizikai állapota. 

Kaszás Attila edzette egy budapesti II. kerületi konditeremben a stroke-ot kapott Kulka Jánost hetente háromszor. "Reggelente járt, ilyenkor eléggé fáradt volt még, hiszen szinte minden este színpadon volt. De tökéletes volt a fizikai állapota, súlyzós edzést is végeztünk, és rendszeresen kardiózott. A cigiről fél éve szokott le, a táplálkozásra évek óta odafigyelt, elhízva sosem volt, olykor egy-egy szerep miatt hízott vagy fogyott egy kicsit, de sosem nagy mértékben" - mondta el, és hozzátette, Kulka az utóbbi években több műtéten esett át: a térdét operálták, hat hete pedig hasi műtétje volt. "Orvosi javallatra kezdett edzeni, azt mondták, jótékony hatással lesz a gyógyulására. Utóbbinál pont arról beszélgettünk, hogy azért kell a műtét, mert néhai kollégája, Kaszás Attila abba halt bele... Erre tessék..." - tette hozzá az edző, akinél Kulka az agyvérzése előtti napon járt utoljára.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Hiszek a felépülésében, mindenesetre nagyon kegyetlen a sors, hogy ez megtörtént vele. Tavaly sűrű éve volt, de idén szándékosan visszavett. Ahogy mondtam, a cigarettát is elhagyta. Hozzám két éve járt, de előtte is edzett, a tenisz is része az életének. A korához képest ki­emelkedően jó állapotban volt, ezért is hiszek abban, hogy lesz ereje teljes mértékben felgyógyulni. Én mindenesetre várom vissza a terembe!" - nyilatkozta a Borsnak Kaszás.

A színész családja pénteken hivatalos közleményt adott ki a színész állapotáról.

Kulka János szinte egész nap alszikhttp://www.life.hu/drlife/20160415-kulka-janos-szinte-egesz-nap-alszik-nyilatkozta-egy-betegtarsa.htmlKulka János keddi életmentő műtéte óta az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet intenzív osztályán fekszik. Eszméletét visszanyerte, amit egy betegtársa is megerősített. A színész családja pénteken hivatalos közleményt adott ki a színész állapotáról. Dr. LifeOrigoÁrpa Attila: "Kulka János tele volt életerővel, tervekkel"http://www.life.hu/drlife/20160415-arpa-attila-kulka-janos-elete-talan-egyik-legboldogabb-idoszakat-elte.htmlA kedden este stroke-ot kapott Kulka János jóbarátja Árpa Attila szerint semmi előjele nem volt a történteknek. Sőt, a színész remek formában volt. Dr. Life--Visszaéltek a válságos állapotban lévő Kulka János nevével a Facebookonhttp://www.life.hu/drlife/20160415-visszaeltek-a-valsagos-allapotban-levo-kulka-janos-nevevel-a-facebookon.htmlVan, akinek semmi sem szent. Kulka János egy közeli jóbarátja arról beszélt, visszaéltek a válságos állapotban lévő színész nevével a Facebookon.Dr. Life--FRISS! Ellentmondásos hírek Kulka János állapotával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/drlife/20160415-csupan-a-szemevel-kommunikal-kulka-janos.htmlSzerdán reggel érkezett a hír, hogy Kulka Jánost kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A színészért egy ország: szakmabeliek, barátai és színházszeretők aggódnak most és szurkolnak neki, hogy mihamarabb teljesen felépüljön. Dr. Life--Megszólalt Kulka János nővérehttp://www.life.hu/drlife/20160414-megszolalt-a-korhazba-szallitott-kulka-janos-novere-kulka-janina.htmlAhogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost kedden este először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani – ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. Hogy pontosan mi Kulka János betegsége, nem tudni, de a klinika, ahova került, kifejezetten stroke-os betegekkel, agyvérzésesekkel és agyi infarktust elszenvedőkkel foglalkozik. Dr. LifeOrigoEgyre rosszabb állapotban van Michael J. Foxhttp://www.life.hu/drlife/20160410-egyre-rosszabb-allapotban-van-parkinson-koros-michael-j-fox.htmlLapinformációk szerint egyre rosszabbul van Michael J. Fox. A Parkinson-kórban szenvedő színész nehezen beszél és még nehezebben mozog, ez utóbbit alig tudja kontrollálni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.