Még mindig küzd Damuék kislánya, de azért jól van

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland koraszülött Damu Edina újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint a születése utáni első napokban egy fertőzéssel is meg kellett küzdenie a koraszülött Majának, de már jól van.

Úgy tudni, Majácska elkapott egy bakté­riumfertőzést. A János-kórházban, ahol a baba és a mama is fekszenek, van egy program az ilyen speciális helyzetekre, így Edina Majával maradhat, és orvosi felügyelet mellett táplálhatja őt. Ezzel, amíg nem erősödik meg a pici, folytatódhat az anya-baba kapcsolat megerősítése.

Damu Edina Forrás: TV2

"Teljesen elmúlt a bakteriális fertőzés. Maja olyannyira jól van, hogy éppen most kerül ki az újszülöttintenzívről" - újságolta boldogan Edina a Borsnak.

"Most viszik az egészséges babákhoz. Egy-két héten belül haza is mehetünk. Ehhez az kell, hogy elérje a két kiló húsz dekát. Köszönöm a kérdést, én is jól vagyok. Kiszedték a varratokat, és az orvos megdicsért, azt mondta, még sosem látott ilyen gyors gyógyulást. A lépcsőket is kettesével veszem" - tette hozzá Damu Edina.

Damu Roland és Edina, a felesége Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Volt egy kis fertőzés a születése utá­ni napokban, de néhány nap alatt legyőzte, átment rajta. Ma már tíznapos, és szerencsére teljesen jól van. A főorvos asszony megnyugtatott. Még picike, fejlődnie kell. Szülés után minden baba veszít a súlyából, de Maja már többet nyom, mint a születési súlya. Boldog vagyok, hogy kikerült az intenzív osztályról. Gyönyörű kislány. Működnek a reflexei, emeli a kis fejét - mondta Roland.

Anyatejet kaphat Damuék babája - Edina szoptathatja a kis Majáthttp://www.life.hu/csalad/20160416-anyatejet-kaphat-damu-roland-es-edina-babaja.htmlOrvosi bizottság döntött arról, hogy anyatejet kaphat damuék kislánya. A kis Maját édesanyja szoptathatja.Család--Damu Roland és Edina kislánya már önállóan eszikhttp://www.life.hu/csalad/20160413-damu-rolan-es-damu-edina-maja-nevu-kislanya-koraszulott-de-mar-onalloan-eszik-levettek-a.htmlA színész gyermeke a vártnál egy hónappal korábban jött a világra, de egyre önállóbb a csöppség. Család--Csoda, hogy egészséges Damuék babájahttp://www.life.hu/drlife/20160412-damu-roland-es-felesege-edina-kisbabaja-maja-csoda-hogy-egeszseges.htmlDamu felesége masszívan ivott és dohányzott a terhessége alatt, de szerencsére kisbabája, aki koraszüléssel jött világra, egyedül táplálkozik, és egyelőre minden lelete rendben van. Dr. Life--Damu Edina: Majácska kicsit sem látszik fejletlennek, pislog a hangomra" http://www.life.hu/csalad/20160411-damu-roland-felesege-damu-ednia-kislanyukrol-majarol-nyilatkozott-aki-egeszseges.htmlLapinformációk szerint még jó ideig inkubátorban tartják Damu Roland 1,7 kilónál is kisebb súllyal született kislányát. Maja a vártnál jóval hamarabb látta meg a világot, mivel esetében az orvosok indították be a szülést. Azért császározták meg a színész feleségét, mert a baba súlya csökkenni kezdett, és félő volt, hogy "elsorvad" az alkoholizmussal küzdő anyja pocakjában.Család--Damu Edina: Majácska kicsit sem látszik fejletlennek, pislog a hangomra" http://www.life.hu/csalad/20160411-damu-roland-felesege-damu-ednia-kislanyukrol-majarol-nyilatkozott-aki-egeszseges.htmlLapinformációk szerint még jó ideig inkubátorban tartják Damu Roland 1,7 kilónál is kisebb súllyal született kislányát. Maja a vártnál jóval hamarabb látta meg a világot, mivel esetében az orvosok indították be a szülést. Azért császározták meg a színész feleségét, mert a baba súlya csökkenni kezdett, és félő volt, hogy "elsorvad" az alkoholizmussal küzdő anyja pocakjában.Család--Damu Edina a terhesség alatt sem tette le a poharat - Mi vár most a babára?http://www.life.hu/drlife/20160410-damu-edina-a-terhesseg-alatt-sem-tette-le-a-poharat.htmlAhogy már megírtuk, szombaton este megszületett Damu Edina és Damu Roland kislánya. A baba egy hónappal előbb jött a világra, feltételezhetően alkoholszindrómával, ugyanis az édesanya a várandósság alatt sem tette le a poharat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.