Sütő Enikőt baleset érte: "Sajnos nagyobb a baj, mint gondoltam"

modell szenvedés Sütő Enikő sérülés baleset gyulladás sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szexszimbólum nagyon szenved, mert csonthártyagyulladása miatt nem tud sportolni.

Sütő Enikő lába sérült meg, amikor az autó ajtaja rácsapódott, ám ő nem vette komolyan a sérülést, így szövődmény alakult ki.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„A kocsim ajtaja csapódott a lábamra, nem vagyok orvoshoz rohangálós, így két hét telt el, mire elmentem megröntgeneztetni. Akkor derült ki, hogy mivel nem pihentettem, csonthártyagyulladásom lett. Azóta nem tudok edzeni, most jöttem rá, hogy függő vagyok, és nagyon hiányzik a sport, de legalább felsőtestre tudok most is edzeni" – magyarázta Enikő, akitől azt is megkérdeztük, igaz-e a hír, hogy szakított párjával.

„A hír nem igaz, és nem is ragoznám tovább, egy újságíró látta, hogy nincs jó kedvem, rákérdezett: mi a probléma, magánélet? Mondtam, hogy nem más a baj – egyébként akkor történt a balesetem azért voltam rosszul – mégis az jelent meg, hogy szakítottam" – mondta Enikő.

Baleset érte Fábián Anita kislányáthttp://www.life.hu/drlife/20160420-fabian-anita-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojenek-kislanyat-baleset-erte.htmlA Jóban Rosszban sztárjának kislányát mentő vitte el és műteni kellett. Dr. Life--Kórházba kellett vinni L.L. Junior kisfiáthttp://www.life.hu/drlife/20160415-korhazba-kellett-vinni-l-l-junior-kisfiat-mert-kruppos-rohama-volt.htmlKruppos rohamot kapott éjszaka a rapper kisfia, ezért azonnal kórházba kellett vinni. Dr. Life--Durva! Kiderült, hogy egészségtelen a zuhanyozáshttp://www.life.hu/drlife/20160413-kutatok-allitjak-hogy-egeszsegtelen-a-zuhanyzas.htmlHosszú távon a mindennapos zuhanyozás gyengíti az immunrendszert. Dr. Life--Életmentő műtéten esett át Balázs Fecóhttp://www.life.hu/drlife/20160407-balazs-feco-zenesz-enekes-eletmento-muteten-esett-at.htmlAz énekes hosszú évek óta figyel az egészségére, hiszen 1994-ben infarktuson esett át. Ám most újra operációra volt szüksége. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBalesetet szenvedett Peller Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20160304-peller-karoly-az-operettszinhaz-muvesze-balesetet-szenvedett-a-szinhazban.htmlAz Operettszínház sztárja rosszul lépett a színpadon: hanyatt esett és beverte a fejét. Dr. Life--Berki Krisztián: „Olyan, hogy herevasalás, nem létezik"http://www.life.hu/drlife/20160304-berki-krisztian-elmagyarazta-olyan-hogy-herevasalas-nincs.htmlAz Édes Élet sztárja úgy döntött, hogy ismét szépészeti beavatkozásnak veti alá intim testrészeit, azt azonban elárulta: olyan, hogy herevasalás gyakorlatilag nem létezik, ez ugyanis egy bőrfeszesítő eljárás. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.