Megműtötték Kovács Patríciát

Forrás: Félvilág -
szemműtét műtét kontaktlencse szemüveg Kovács Patrícia látás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő szemüveg nélkül szinte alig látott, így már nagyon időszerű volt, hogy kés alá feküdjön. A szemműtétnek köszönhetően pedig, amin átesett, végre elbúcsúzhatott 8 és fél dioptriás lencséitől. 

Kovács Patrícia - aki egyébként egy vak nőt alakít legújabb darabjában, a Várj, míg sötét lesz című előadásban - kés alá feküdt, hogy újra élesen láthasson szemüveg és kontaktlencse nélkül is. A műtétje csupán 5 percig tartott, az eredmény pedig azonnal érezhető volt.

Forrás: Félvilág

"Már nem is emlékszem arra, hogy milyen tűélesen látni szemüveg nélkül (...) 30 évig hordtam szemüveget és most eldobhatom" - mondta a Best magazinnak a színésznő, akiről az iskola első évében derült ki, hogy nem lát jól. "Anyukám szerint gyerekkorom óta félek szembenézni a problémáimmal, és ezért halogattam ennyi ideig a műtétet" - tette hozzá Patrícia, aki sem a műtét alatt, sem pedig utána nem érzett semmilyen fájdalmat, és most nagyon boldog, hogy eldobhatta szemüvegét.

Kovács Patrícia: "Szerencsére a lányunk nem örökölte a fogyatékosságomat"

A Hungary's Got Talent zsűritagjánál gyermekkorában fedezték fe, hogy súlyosan látássérült. Patrícia most a Best magazinnak mesélt őszintén a fogyatékosságáról. Olvasd el a cikket!
Sokkoló! 40 centis derekat csináltatott magának egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160417-pixee-fox-dereka-mar-csak-40-centimeteres.htmlA svéd származású Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy olyan vékony dereka lehessen akár egy rajzilmfigurának. Korábban hat bordáját vetette ki a cél érdekében, most pedig büszkén újságolta, hogy a derekmérete egy speciális fűzőnek köszönhetően már csak 40 centiméteres. Dr. LifeOrigoHúsevő baktérium támadta meg az élő Ken babát – Az egész arca foszlani kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20160417-sulyos-fertozest-rodrigo-alves-aki-ken-babava-operaltatta-magat-kis-hijan-meghalt.htmlRodrigo Alves megállíthatatlan, ha plasztikai műtétekről van szó: eddig 115 millió forintot szánt arra, hogy úgy nézzen ki, mint Ken baba, a legutóbb rajta elvégzett beavatkozásnak azonban súlyos szövődményei lettek. Rodrigo kis híján életét vesztette. Dr. LifeOrigoBereczki Zoltán: "Ez egy olyan baleset volt, amit én idéztem elő saját magamnak"http://www.life.hu/drlife/20160212-bereczki-zoltan-fejseruleset-sajat-maga-idezte-elo.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Bereczki Zoltán egy színházi előadás közben olyan balesetet szenvedett, melynek során kis híján a látása is sérült. A színész szerint ez egy figyelmeztetés volt számára. Dr. Life--Nagyon furcsa helyen plasztikáztatna Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/drlife/20160129-jennifer-aniston-at-akarja-szabatni-a-terdet.htmlRégóta beszélik, hogy Jennifer Aniston rendszeresen veti alá magát botoxkezeléseknek, a színésznő azonban végig tagadta a pletykákat. Most azonban egy magazin szerint rászánta magát a plasztikai műtétre - méghozzá nem is akármilyen helyen szabatná át magát. Dr. Life--Sokkoló! Korábbi súlyának szinte felére fogyott Angelina Jolie http://www.life.hu/drlife/20160118-angelina-jolie-anorexiaja-elhatalmasodott-sosem-volt-meg-ennyire-vekony.htmlMár régóta cikkeznek a lapok kóros soványságáról, most azonban az egész világsajtó megdöbbent Angelina Jolie kinézetén, aki a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén jelent meg minden eddiginél vékonyabban. Íme, ennyit fogyott Angelina az elmúlt évekhez képest. Dr. LifeAFPKulka Jánost a tüdőgyulladástól féltikhttp://www.life.hu/drlife/20160422-kulka-janos-szinmuveszt-feltik-a-felfekvesektol-es-a-tudogyulladastol.htmlA színművészt több mint egy hete műtötték meg. Az utolsó hivatalos tájékoztatásból megtudhattuk, hogy az állapota javul, de sajtóértesülések szerint egyelőre nem merik kiengedni az intenzívről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.