Kulka Jánost a tüdőgyulladástól féltik

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kulka János tüdőgyulladás stroke felfekvés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművészt több mint egy hete műtötték meg. Az utolsó hivatalos tájékoztatásból megtudhattuk, hogy az állapota javul, de sajtóértesülések szerint egyelőre nem merik kiengedni az intenzívről.

Kulka János állapotáról legutóbb az Idegtudományi Intézet adott ki hivatalos tájékoztatást. Azt írták, hogy a színész tünetei enyhülnek, állapota javul. Azonban a sajtó úgy értesült, hogy még nem merik kiengedni az intenzív osztályról.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A mozdulatlanság miatt néha bekövetkező tüdőgyulladástól és felfekvéstől féltik a színészt, ezért tartják még mindig nagyon szigorú felügyelet alatt - tudta meg a Blikk Kulka János egy ismerősétől. „Az első számú »ellenfél« most a tüdőgyulladás és a felfekvés, ami a mozdulatlanság miatt bármikor kialakulhat. Persze erre figyelnek, észre tudják venni, ha baj van. Amikor én láttam, János éppen az oldalára fekve aludt” - számolt be az ismerős, aki azt is elmondta, hogy a színművész már tud valamennyire kommunikálni, és az egyik oldalát is képes mozgatni, ami jó jel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.