Kulka családja újra megszólalt: "János állapota gyorsabban javul"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kulka János rehabilitáció színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művész hozzátartozói valószínűleg megelégelték az elmúlt napokban felröppent híreket, ezért kiadtak egy friss tájékoztatást a színművész állapotával kapcsolatban.
Ahogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost április 12-én először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították, miután stroke-ot kapott. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani, de állapotáról eddig elég kevés hír érkezett. Legutóbb azonban már arról cikkeztek a lapok, Kulka János kikerült az intenzív osztályról, és egyre többet kommunikál a családjával. Állapotával kapcsolatban a családja adott ki újabb közleményt.
Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

"Nagyon hálásak vagyunk a rajongóktól, ismerősöktől az elmúlt két hétben kapott sok segítségért, támogató üzenetért és a biztató szavakért, amelyeket igyekeztünk János felé tolmácsolni, és amelyekből mi is sok erőt merítettünk. János állapota az orvosok korábbi várakozásaihoz képest gyorsabban javul.

A rehabilitációja, amely előreláthatóan hónapokat vehet igénybe, megkezdődött. Környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni.

Orvosai pillanatnyilag további kórházi kezelést javasoltak, ahol kizárólag a család és a legszűkebb baráti köre látogathatja." - olvasható a levélben.

A reptéri incidens után kórházba került Susan Boylehttp://www.life.hu/drlife/20160427-a-repteri-balhe-utan-korhazba-kerult-susan-boyle-de-kiengedtek.htmlKórházba vitték Susan Boyle-t, miután hétfőn kiakadt a Heathrow repülőtéren. A brit Got Talent egykori felfedezettje állítólag a személyzet egyik tagjával került összetűzésbe. Dr. Life--Növelheti a rák kockázatát, ha nem ejakulál rendszeresen a férfihttp://www.life.hu/drlife/20160426-ha-a-ferfi-nem-ejakulal-rendszeresen-nagyobb-esellyel-alakul-ki-nala-prosztatarak.htmlAzoknál a férfiaknál, akik többször és rendszeresen ejakulálnak, kevesebb eséllyel alakul ki prosztatarák. Dr. LifeThinkstockTitkolta a Szomszédok sztárja, Epres Attila, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20160426-epres-attila-a-szomszedok-sztarja-rakos-megbetegedesben-szenved-de-gyogyulofelben-van.htmlAz ismert színész, Epres Attila szervezetében tumort találtak az orvosok, de szerencsére már a gyógyulás fázisába lépett, és öt hónap után újra játszik. Dr. LifeOrigoPrince hat és fél napig nem aludt a halála előtthttp://www.life.hu/drlife/20160425-prince-fajdalomcsillapitok-miatt-hat-es-fel-napig-nem-aludt-a-halala-elott.htmlA zenész állítólag annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. Hozzátartozói arról számoltak be, hogy ez alatt az idő alatt folyamatosan dolgozott a sztár. Dr. Life--Jakupcsek Gabriella svédcseppekkel és nyugtatókkal küzdött a stressz ellenhttp://www.life.hu/drlife/20160421-jakupcsek-gabriella-bevallotta-amikor-a-koztevenel-kezdett-svedcseppeket-es-nyugtatokat-szedett-a.htmlA műsorvezető ma már rutinosan áll a kamerák elé, legyen szó akármilyen megjelenésről, ám volt idő, amikor bizony halálra izgulta magát. Dr. Life--Sütő Enikőt baleset érte: "Sajnos nagyobb a baj, mint gondoltam"http://www.life.hu/drlife/20160421-suto-enikot-egykori-modellt-baleset-erte-es-megserult-a-bokaja-ezert-csonthartyagyulladasa-lett.htmlAz egykori szexszimbólum nagyon szenved, mert csonthártyagyulladása miatt nem tud sportolni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.