Fogyókúrának indult, súlyos étkezési zavar lett belőle. Tiara Rain DeHaan-Palubiak videóban osztotta meg történetét az internettel.

A most 22 éves Tiara Rain DeHaan-Palubiak az egyetem alatt kezdett diétázni, az egyre szigorúbb étrendje és a vágy, hogy még vékonyabb legyen, kis híján az életébe került a fiatal lánynak.

Forrás: Youtube/TiaTravels

Tia, aki videóban meséli el felépülésének történetét, végül egy főiskolai tanácsadónak köszönheti, hogy felismerte betegségét, és mielőbb szakértőhöz fordult – ekkor már mindössze 34-36 kilót nyomott. Azt gondoltam, hogy minél jobban nézek ki, annál többen fognak kedvelni - magyarázza a lány, aki állandó orrvérzésre, fájdalmakra, migrénes fejfájásokra és kimaradt menstruációra panaszkodott. Tia elmondása szerint azért osztja meg történetét a világgal, hogy segítsen sorstársain, akik hozzá hasonlóan étkezési zavarokkal küzdenek. A lány videóját alább nézheted meg:

Egy anorexiás lány hétköznapjai
Az anorexiáról már sokan sok mindent megírtak. Mivel egyre nagyobb méreteket ölt ez a betegség a kamaszok körében világszerte, már gyakorlatilag minden információt megtalálhatunk ezzel kapcsolatban – például az interneten is. A Life.hu most úgy döntött, hogy nem a betegségről vagy annak kialakulásáról mesél, inkább néhány fotón keresztül megmutatja, hová lehet eljutni ezzel a betegséggel, ha nem figyelünk rá oda kellőképpen. Kattints ide a cikkért!