Jön a jó idő, nem mellékesen pedig a barátod is jobban értékeli majd, ha egy szál semmiben fekszel mellé. Ám nemcsak ezek az érvek szólnak a pizsamák ellen, és a meztelenül alvás mellett, hanem tudományosan alátámasztott érvek is. 

Érdemes Ádám és Éva kosztümre cserélni a pizsamát, hiszen nemcsak laposabb hasat eredményez, vagy épp szexibbnek érzed magad, hanem ezáltal a vaginádnak és a kedvesednek is szívességet teszel. Íme, 3 érv a meztelen szabadság mellett!

Könnyebben alszunk el

Egy ausztrál kutatás szerint a normális alváshoz elengedhetetlen, hogy az átlagosnál kissé alacsonyabbra süllyedjen a test hőmérséklete. Emiatt a szervezet automatikusan hűti magát, de ha pizsamát húzol, akkor ezzel akadályozod a szervezetedet a hőleadásban, így nem lesz olyan egyszerű kipihenned magad. Hagyd lehűlni a testedet! 

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A hüvely 

A hüvely egy meleg és nedves terület, szóval minden adott, hogy a baktériumok és a gombák otthonosan érezzék magukat. Ha azonban ledobod a textilt, akkor elősegíted a nemi szerved szellőzését, így megakadályozod, hogy a kellemetlen "bérlők" sokáig maradjanak. Ez vonatkozik a férfiakra is, hiszen a túlmelegedett herék miatt

csökkenhet a spermiumképződés.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A falánkság ideje lejárt! 

Ha megszabadultál azoktól a zavaró tényezőktől, amelyek belerondíthadnak az édes álmodba, akkor ezzel biztosítottad is, hogy a tested könnyebben regenerálódjon, és feldolgozza az aznapi stressz-adagodat. Így helyreáll a kortizol szinted - ami növekedés esetén éhségérzetet okoz - és voilá: nem fogod felesleges nasikkal tömni magad!

A kép illusztrációForrás: Thinkstock