Rékasi Károly sebfertőzése miatt karanténban fekszik

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
sebfertőzés látogatás karantén kórház Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó szerint karanténban fekszik a színész, és csak egyelten ember léphet be a szobájába.

Egyedül Pikali Gerda kerülhet közel Rékasi Károlyhoz, de a színésznő is csak speciális védőöltözékben léphet a helyiségbe. Ilyenkor steril lábzsákot kell húznia a cipőjére, és steril köpenyt is adnak rá – írja a Bors.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Rékasi Károly közel egy éve szenvedett súlyos balesetet, majd a hosszú lábadozás után visszatért a sorozatba, de februárban újabb műtét várt rá, sőt egy alkalommal az egyik forgatásra kellett mentőt hívni hozzá, mert a megerőltetéstől átvérzett a sebe. Hétfőn a Barátok közt oldalán közzétett közleményből kiderült, hogy a színész teljes gyógyulásáig nem láthatjuk majd a képernyőn. A pihenésre most nagy szüksége van Károlynak, hiszen, ha elfertőződik a seb, súlyosabb szövődmények is kialakulhatnak. Így számára most az első a pihenés és a biztonságos környezet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.