Kulka János színész stroke kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sétálgatni látták Kulka Jánost az Idegtudományi Intézet kertjében. A színész egy botra támaszkodott, és a nővérével volt. 

"Vidámnak tűnt, tréfálkozott a nővérével, valamint egy férfival, aki szintén hozzá érkezett látogatóba. Beszédes kedvében volt, és már segítség nélkül jár. Igaz, még botra támaszkodik, de erősnek és határozottnak tűnik" - mondta a Borsnak az egyik olvasója, aki fotókat is készített az alaposan lefogyott színészről. "A testvérek hosszadalmas beszélgetéséből pedig úgy tűnt, Kulkának már a szavak megformálása sem esik nehezére, folyékonyan társalog, élénken gesztikulál. János és Janina egy napsütötte széket választott az ejtőzésre és a tavaszi napsugarak kiélvezésére, és talán az a legjobb jel, hogy amikor Kulkának melege lett, maga vette le kapucnis pulcsiját. Ebből ugyanis arra lehet következtetni, hogy a négy héttel ezelőtti stroke-ja után lebénult jobb karja is kezdi visszanyerni az összes funkcióját. Egyvalami pedig egyáltalán nem változott a színészen: még ebben az állapotban is képes mosolyogni..." - idézi a lap az olvasót.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Úgy tudni, a színészt hamarosan, talán már a héten egy rehabilitációs intézetbe szállíthatják, ahol megkezdődhet hosszadalmas, akár hónapokat is igénybe vevő kezelése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.