Újra emberi arca van a cementtel befecskendezett nőnek

Forrás: NORTHFOTO -
műtét plasztikai beavatkozás cement
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 év után ismét van mimikája a transznemű nőnek, akinek arcát még 2005-ben tette tönkre egy kuruzsló orvos.

Átalakító műtétje után szeretett volna magának fiatalosabb kinézetet Rajee Narinesingh, ezért kereste fel az Oneal Ron Morris nevű orvost. Hiába nem volt már akkor sem túlságosan jó híre a doktornak, mégis kés alá feküdt a nő.

A helyreállító műtét előtt Forrás: NORTHFOTO/

A beavatkozásnak meg is lett az eredménye, de nem az, amit Rajee Narinesingh várt volna. A kuruzsló elképesztő anyagokat fecskendezett a nő arcába. A többi között cementtel és gyorsragasztóval próbálta meg fiatalosabbá varázsolni Rajeet, aki ezek után természetesen fertőzéseket kapott. Arca olyannyira eltorzult, hogy évekig nem merészkedett emberek közé.

A helyreállító műtét után Forrás: NORTHFOTO

Szerencsére barátainak sikerült rávenniük őt, hogy keressen fel egy normális plasztikai sebészt, aki teljesen ingyen hozta rendbe a nő arcát. Nem csoda, hogy Rajee azóta folyamatosan mosolyog, hiszen annyi év után végre ismét örömmel nézhet tükörbe - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.