Éveken keresztül keményen harcoltak azért párjával együtt, hogy szülők lehessenek. Nem lehet azt mondani, hogy ne próbáltak volna mindent megtenni a pozitív terhességi tesztért. Még pszichológushoz is fordult a műsorvezető.

Ma már óriási a boldogság Ördög Nóráéknál, hiszen két gyönyörű gyerek aranyozza be a mindennapjaikat. Azonban ez nem volt mindig így. Rengeteg csalódás vezetett a boldogsághoz.

Forrás: TMC

Folyton az internetet bújta, miközben mindenki azt javasolta neki, hogy ne görcsöljön. Hogyan lehetne úgy tenni, mintha nem ez lenne a legfontosabb dolog az életedben?” - teszi fel a kérdést Nóra a hamarosan megjelenő új könyvében. A rengeteg sikertelen próbálkozás után a munkába menekült. “Szándékosan agyonvállaltam magam, hogy esélyem se legyen azon rágódni, hogy mi miért van és miért nincs” - idéz a Hot a könyvből. Még pszichológushoz is fordult, de a szakember segítsége sem változtatott a helyzeten. Nem csoda, hogy arra gondolt, a harmadik lombik sem lehet sikeres.  "Muszáj őszintének lennem: bármennyire is igyekeztem, nem volt igazi hitem abban, hogy ez most tényleg sikerülni fog” - írta Nóra Pozitív című könyvében.