14-szer szúrták meg, majd élve felgyújtották - A kisbaba túlélte!

Thinkstock -
Thaiföld kisbaba csecsemő késelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodával határos módon megmenekült az a kisfiú, akit Thaiföldön, Khon Kaen városának eldugott szegletében egy farmer talált meg. A gyereket megpróbálták élve elégetni, előtte pedig 14 készúrást kapott.

Az újszülött kisfiút kegyetlenül megkínozták, 14-szer szúrták meg, majd élve próbálták elégetni még februárban.

A gyereket egy 20 centiméter mély gödörbe dobták a tahiföldi Khon Kaen városától nem messze, itt talált rá egy farmer, aki először csak a lángokra lett figyelmes, majd azt hitte, hogy

valaki egy állattal próbál végezni ilyen kegyetlen módon.

A kép illusztráció Thinkstock

A farmer ezután látta meg a pici talpait, a gyerek fejjel lefelé feküdt,

szerencsére még időben találtak rá.

Az orvosok szerint a kisfiút nemcsak testileg, hanem lelkilkeg is megviselték a történtek, de azóta szerencsére meggyógyult és egy mosolygós kisbaba lett - számolt be a Mirror. Ha kíváncsi vagy a kis túlélőre, akkor itt megnézheted!

Fontos megjegyezni, hogy az abortusz illegálisnak számít Thaiföldön, ez is hozzájárul ahhoz, hogy dél-kelet-Ázsián belül itt a legmagasabb a kamasz terhességek száma.

Egy jégkrém rejtheti a másnaposság elleni gyógyírthttp://www.life.hu/drlife/20160525-egy-jegkrem-rejti-a-masnapossag-elleni-gyogyszert.htmlNem jó dolog a másnaposság, ezzel pedig a világon mindenki egyetért. Szerencsére egy dél-koreai találmány enyhíthet az ilyenkor fellépő kínokon: egy jégkrémet ugyanis kimondottan erre terveztek. Dr. Life--Egy haldokló veterán végre találkozhatott a szeretett lovaival - Megható fotó!http://www.life.hu/drlife/20160524-egy-lebenult-veteran-vegre-eloszor-talalkozhatott-a-szeretett-lovaival.htmlAz egykori lovas tréner és vietnámi veterán, Roberto Gonzales a háborúban szerzett sérülés miatt lebénult, állapota pedig egyre rosszabb: az orvosok szerint haldoklik. Családja azonban meglepte a férfit, aki így végre találkozhatott a rég nem látott lovaival. Dr. LifeOrigoEgy haldokló veterán végre találkozhatott a szeretett lovaival - Megható fotó!http://www.life.hu/drlife/20160524-egy-lebenult-veteran-vegre-eloszor-talalkozhatott-a-szeretett-lovaival.htmlAz egykori lovas tréner és vietnámi veterán, Roberto Gonzales a háborúban szerzett sérülés miatt lebénult, állapota pedig egyre rosszabb: az orvosok szerint haldoklik. Családja azonban meglepte a férfit, aki így végre találkozhatott a rég nem látott lovaival. Dr. LifeOrigoEgy szúnyogcsípéstől dagadt elefántméretűre a férfi lábahttp://www.life.hu/drlife/20160517-raimundonak-egy-szunyogcsipestol-elefantmereture-dagadt-a-laba.htmlLebénulhat Raimundo, az elefántemberként emlegetett férfi. A brazil férfi lába óriásira dagadt, miután egy moszkítócsípés következtében nyirokrendszerét megfertőzte egy élősködő. Dr. LifeOrigoHihetetlen! Vajúdás közben élte át élete legjobb orgazmusáthttp://www.life.hu/drlife/20160517-vajudas-kozben-elte-at-elete-legjobb-orgazmusat.htmlTöbbnyire fájdalmas kínszenvedésként beszélnek a szülésről, és a nők gyakran vágják azt párjuk fejéhez, hogy ezt biztosan nem bírnák ki. Ám vannak olyan esetek is, amikor a szülés orgazmussal és eksztázissal jár együtt, ahogyan Avalon Darnesh esetében is történt. Dr. LifeThinkstockTinihorror: műkörme miatt kellett amputálni egy lány ujjáthttp://www.life.hu/drlife/20160506-mukorme-miatt-le-kellett-vagni-a-lany-ujjat.htmlSarah Greenaway úgy gondolta, hogy jó ötlet, ha saját maga rakja fel a műkörmeit, annak ellenére, hogy köztudott: ezt csakis manikűrösre érdemes bízni. Sajnos Sarah a saját kárán tanulta meg mindezt, mivel amputálni kellett az ujját. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.