Kék-zöld foltokkal az arcán, hosszabb, ősz hajjal, lefogyva vett részt egy sajtótájékoztatón Alföldi Róbert

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Alföldi Róbert armel opera festival
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hónapokig külföldön tartózkodó Alföldi Róbert az Armel Operafesztiválra tért haza. A rendezvény sajtótájékoztatóján a sajtó képviselői rejtélyes foltokra lettek figyelmesek Alföldi arcán. A színész-rendező - érthető módon - nem szeretett volna annak okairól beszélni. 

"Az operaház sajtótájékoztatóján Alföldi kisebb-nagyobb kék-zöld-lila-sárga foltokkal jelent meg. Ezek jobb oldalon a szeme alatti területtől a nyakáig terjedtek, az utóbbin lehetett a legjobban látni. Mintha az arca egy kicsit fel is lett volna dagadva, és még a száját is elferdítette. A szokatlan megjelenésen szinte mindenki meglepődött, de nem csak ez volt furcsa Alföldin. A mára teljesen ősz haját ismét megnövesztette, s kissé mintha le is fogyott volna. Talán maga is érezte, hogy nincs éppen a topon, még az is lehet, hogy egy kényes fogászati kezelés miatt, Alföldi még a fotósokat is megkérte, csak a sajtótájékoztató közben készítsenek róla felvételeket, külön-külön ne" - ecseteli a Bors.

Fotó: Polyak Attila - Origo

!

Eötvös Péter Senza Sangue című operáját állítja színpadra Alföldi, amelyet a Nemzeti Színházban mutatnak be. A kétszereplős pszicho­thrillerben egy évtizedekkel ko­ráb­bi gyilkosság túlélője és elkö­vetője beszélget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.