Újra kellett műteni Rékasi Károlyt - Szörnyű fájdalmakkal küzd

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
motorbaleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokadszorra feküdt a kés alá Rékasi Károly, aki reméli, ez most már tényleg az utolsó beavatkozás volt. 

Rékasit már azzal ugratják a barátai, hogy biztosan spórolni akar a rezsin...

"Remélem, lassan megszűnik ez a bensőséges kapcsolatom a kórházzal, és mivel ilyen jó időben már nem kell gázra költeni, végre hazamehetek" - viccelődött Rékasi. "Hogy a fenébe ne lennének fájdalmaim? Sajnos vannak, de pontosan tudom, hogy nemsokára ez már csak egy rossz emlékként marad meg bennem, és a kínokra nem fogok emlékezni. Kénytelen vagyok óvatosan fogalmazni, de bízom abban, hogy ez már tényleg az utolsó szükségszerű műtétem. Fantasztikus profizmussal kezelnek, annak függvényében, hogy a szervezetemnek mire van szüksége" - nyilatkozta a Blikknek.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Két nagy szerelme ápolja a beteg Somló Tamásthttp://www.life.hu/drlife/20160609-ket-nagy-szerelme-apolja-a-beteg-somlo-tamast.htmlSomló Tamás állapotáról nem sokat tudni, ahogy zenésztársa, Kóbor János fogalmazott:magánügynek kezeli a betegségét. Most Benkő László, az Omega tagja árult el néhány részletet. Dr. LifeOrigoBeletesznek valamit az italába? - Sajnos nem kamu, hanem igazsághttp://www.life.hu/drlife/20160604-beletesznek-valamit-az-italaba-nem-kamu-hanem-igazsag.htmlGyakran hallunk történeteket arról, hogy egy szórakozóhelyen beletettek valamit az áldozat italába, és aztán beláthatatlan dolgok történtek. Az ilyen eseteket azonban ritkán vizsgálják utólag, ezért sokan hiszik, hogy városi legendáról van szó csupán, és a delikvens egyszerűen túl sokat ivott.Dr. LifeOrigoAlvajárás, kék vér? 5 városi legenda, ami az orvostudomány szerint is butasághttp://www.life.hu/drlife/20160604--5-varosi-legenda-ami-az-orvostudomany-szerint-is-butasag.html Létezik egy sor városi legenda és babona, amelyek olyannyira hétköznapjaink részévé váltak, hogy sokszor el sem hisszük, hogy nem orvosi tényekről van szó. Íme, néhány: Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.