Újra meg kellett műteni Balázs Fecó szívét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műtét Balázs Fecó kórház énekes szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes hosszú évek óta figyel az egészségére, hiszen 1994-ben infarktuson esett át. Ám most újra operációra volt szüksége. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, az énekesnek nem ez az első alkalom, hogy műtőasztalra kell feküdnie. Szeptemberig nem is áll majd színpadra, hiszen korábbi szívritmuszavarának katéteres (ablá­ciós) műtétje után nem pihent eleget, és végigcsinált egy 11 állomásos amerikai turnét. Most azonban szívritmuszavar helyett a már korábban is műtétet igénylő koszorúér meszesedése okozott gondokat - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nyugodjon meg mindenki, köszönöm, most is jól vagyok, nem kell aggódni!. Az az igazság, hogy nem szabadott volna elvállalnom a turnét, mert nagyon megerőltető volt. Először úgy éreztem, jól vagyok, erős, de menet közben kiderült, nem bírom a tempót. Hat bulit adtam Kanadában, ötöt Kaliforniában, egyet Floridában. Az egy hónapos kint tartózkodásom alatt körülbelül 3-4 naponta kellett repülőre ülnöm. Beláttam, a szívkatéterezés után két hét pihenő nem elég" - nyilatkozta a lapnak Fecó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.