Friss hírek Kulka Jánosról - Barátja mesélt a színész állapotáról

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már bot nélkül jár, gyors gyógyulásával pedig az orvosait is megdöbbentette Kulka János. Egy barátja mesélt erről. 

"Valóban elzárkózott ismerőseitől, mióta kiengedték a kórházból, ám minden nappal egyre jobban lesz! Már a járóbotot is elhagyhatta, egész szépen tud menni. Még kicsit kell finomítani a mozgásán, de szerencsére minden a legnagyobb rendben van. Az orvosok is csodálkoznak, milyen szépen és gyorsan javul" - tudta meg a Blikk.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Honnan tudom, hogy pszichológushoz kell vinnem a gyerekemet?http://www.life.hu/drlife/20160613-honnan-tudom-hogy-pszichologushoz-kell-vinni-a-gyermekemet.htmlVálás, haláleset, szorongás, beilleszkedési nehézségek – a gyermek életét számos olyan trauma és probléma nehezítheti meg, amely miatt a szülő úgy érzi, szakértőt is be kell vonnia ahhoz, hogy segíteni tudjon a csemetéjén. De melyek azok a helyzetek, esetek, amikor elkerülhetetlen felkeresni a pszichológust? Erre kerestük a választ szakértőnkkel. Dr. LifeOrigoAnyagyilkosság, téveszmék és hajléktalanság - hat ismert skizofrén ember a történelembőlhttp://www.life.hu/drlife/20160607-van-gogh-jim-gordon-veronica-lake-ismert-emberek-skizofreniaban-szenvedtek-eletuk-soran.htmlA világ legismertebb művészei – festők, színészek, zenészek – közül nem kevesen voltak skizofrének. Szakemberek máig vitatkoznak arról, hogy melyiküknek pontosan mi is volt a betegsége. Dr. Life--Életéért küzd az Alfot megformáló Mészáros Mihályhttp://www.life.hu/drlife/20160613-eleteert-kuzd-az-alfot-megformalo-meszaros-mihaly-komaba-esett-a-szinesz.htmlA magyar születésű akrobata Amerikában alacsony termetével vált ismertté. Leghíresebb szerepe Alf eljátszása volt az azonos című sorozatban. A 76 éves színészre menedzsere talált rá otthonában. Dr. LifeOrigoDurva fotók! Ennek a kisfiúnak tízszer gyorsabban nő a bőre, mint másokéhttp://www.life.hu/drlife/20160612-evan-fascianos-az-5-eves-kisfiu-akinek-ketszer-olyan-gyorsan-no-a-bore.htmlEvan Fascianos az 5 éves kisfiú, akinek kétszer olyan gyorsan nő a bőre, mint kellene. Dr. Life--Szteroidinjekció és maszk: Betegségéről vallott Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/drlife/20160612-keresztes-ildiko-gyerekkora-ota-szenved-a-betegsegtol-takaritani-sem-tud-az-enekesno.htmlAz énekesnő gyermekkora óta szenved a betegségtől, és eddig nem talált megoldást. Volt, hogy olyan rosszul lett, hogy szteroidinjekcióra volt szüksége fellépés előtt. Dr. Life--Kóbor János: "Somló Tamás nem akarja, hogy ilyen állapotban lássák"http://www.life.hu/drlife/20160610-kobor-janos-somlo-tamas-enekes-allapotarol-beszelt.htmlKóbor János úgy gondolja, a nagybeteg Somló Tamás azért zárkózik el a barátaitól is, mert nem akarja, hogy elesettnek lássák. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.