Jennifer Lawrence egyre többet iszik - Már barátai is aggódnak

Forrás: AFP -
buli színésznő Jennifer Lawrence alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Jennifer Lawrence őrült, de a szó legjobb értelmében. Mostanság viszont lehet, hogy tényleg az őrület kerülgeti, ugyanis barátai szerint belekerült egy buli-spirálba, amiből a jelek szerint nem akar, és nem is tud kiszállni.

"Ha nagy nehezen elrángatnak bulizni, általában olyankor sem maradok sokáig. Túl sokat pedig nem tudok inni, mert egy idő után elkezdek hányni” - mesélte a színésznő pár hónappal ezelőtt, ám

a legújabb pletykák csúnyán meghazudtolják.

Forrás: AFP

Mindig is csodálkoztunk azon, hogy Jen a sorozatos sikerei ellenére sem szállt el, nem jelentek meg róla botrányos cikkek, és a drogokra sem kattant rá. A napokban viszont előállt az egyik ismerőse, aki azt állította az OK! magazinnak, hogy a színésznő nagyon vágyik egy kapcsolatra, hiszen régóta van egyedül, de mivel nem jön össze, ezért az utóbbi időben

állandón a vad partikba menekül.

„Nagyon aggódunk érte, mostanában ugyanis egyre többet iszik, és szinte nincs olyan este, hogy ne ütné ki magát” – tette hozzá a forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.