Michael J. Fox parkinson-kór tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Parkinson-kórtól szenvedő sztár nyaralni ment a családjával, de sajnos hiába a napsütés, a tenger, a kikapcsolódás, nincs jó állapotban a színész.

Nagyon nehezen tud már mozogni Michael J. Fox, olyannyira, hogy az orvosok szerint hamarosan tolószékbe is kerülhet. Már 25 éve küzd a Parkinson-kórral a sztár, aki most családjával együtt nyaralásra ment. A kikerült fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy a színész állapota nem javult a legutóbbi hírek óta, de legalább egyelőre nincs kerekesszékben.

Forrás: NORTHFOTO
Egy ritka betegség, amelynek a nyár a legnagyobb ellenségehttp://www.life.hu/drlife/20160621-a-kronikus-verejtekmirigy-gyulladas-legnagyobb-ellensege-a-nyar.htmlA krónikus verejtékmirigy-gyulladás, azaz a hidradenitisz szuppurativa (röviden: HS) egy rejtőzködő betegség, amely nyáron különösen meg tudja keseríteni az ebben a betegségben szenvedők életét. Bár egyes felmérések szerint a HS a lakosság 1%-át is érintheti, mégis a ritka betegségek közé sorolják, mert a betegek gyakran szégyellik a kellemetlen tüneteket, nem fordulnak szakorvoshoz, így kevesen jutnak el a diagnózisig. Dr. LifeThinkstockAutóbalesetet szenvedett a Barátok közt egykori Hoffer Józsijahttp://www.life.hu/drlife/20160624-kortvelyessy-zsolt-autobalesetet-szenvedett-a-baratok-kozt-egykori-szinesze-a-combjat-fajlalja.htmlKettős életet él Körtvélyessy Zsolt, mivel budapesti otthona és vidéki színháza között ingázik. A Barátok közt Hoffer Józsijaként ismert, hetvenöt éves mű­vész mai is tetterős, de legfőképpen szerencsés, mert a minap súlyos sérülések nélkül szállt ki rommá tört autójából. Dr. Life--Nem minden esetben fertőződik meg Zika-vírussal a magzathttp://www.life.hu/drlife/20160622-a-harmadik-trimeszterben-zikaval-fertozott-kismamak-gyerekeinel-nem-jelentkezett-rendellenesseg.htmlEgy friss kutatás szerint azoknak a nőknek a gyerekeinél, akik a terhességük vége felé, a harmadik trimeszterben fertőződtek meg a Zika-vírussal, semmilyen születési rendellenesség nem mutatkozott. Az újszülöttekre a legnagyobb veszélyt minden bizonnyal az jelenti, ha az anyát a terhesség korai szakaszában éri a fertőzés. Dr. LifeAFPBiztató hírek Schumacher állapotáról: “Reagál”http://www.life.hu/drlife/20160623-biztato-hirek-erkeztek-michael-schumacher-allapotarol-volt-fonoketol-luca-di-montezemolotol.htmlMég mindig hírzárlat van a súlyos fejsérülés miatt kezelés alatt álló világbajnok körül, de volt főnöke, Luca di Montezemolo csöpögtetett némi információt. Dr. Life--Vedd észre, ha baj van! Gyakran előforduló időskori betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20160622-idoskorban-elofordulo-megbetegedesek-koztuk-az-alzheimer-kor-daganatok-a-magas-vernyomas.htmlA kor előrehaladtának egyik elkerülhetetlen velejárója az egészségi állapot romlása. Idős hozzátartozóink esetében különösen fontos, hogy figyeljünk a jelekre, és tudjuk, mikor kell orvoshoz fordulnunk velük. Íme, a leggyakoribb időskori megbetegedések és az első apró jeleik. Dr. Life--Ideges vagy az első randi előtt? Ezek a falatok megmentenek a stressztőlhttp://www.life.hu/drlife/20160623-ezeket-edd-ha-stresszelsz-az-elso-randi-elott.htmlMit vegyél fel? Farmert vagy szoknyát? Mintást vagy egyszínűt? Ékszerrel vagy anélkül? Vajon beszédes a srác, vagy sem? És még folytathatnánk az első randi előtt felbukkanó kételyeket. Van azonban pár étel, ami elűzi a stresszt, ráadásul egyáltalán nem puffaszt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.