Kiderült, hogy mi üthette ki a Soundon az öltözőjében talált lányokat

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Balaton Sound DVBBS eszméletlen állapot rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ párossal a koncert után. A zenekar nyilatkozatában azt írta, nincs közük az eszméletlen lányokhoz. A fiatalok ismerősei azt állítják, hogy a lányok egy ismeretlen eredetű ital után lettek rosszul.

Egyre több információ lát napvilágot a DVBBS öltözőjében talált hat lányról, akik a barátaik szerint egy ismeretlen eredetű ital után lettek rosszul, és a DJ-testvérpár a biztonságiak riasztása után

otthagyta az egyik eszméletlen lányt.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Állítólag, a szombati DVBBS a fellépése végén kiválasztottak hat lányt a közönség soraiból, akiket előbb a színpadra, később az öltözőbe engedtek, legalábbis ezt mesélte az egyik lány ismerőse.

Egyes információk szerint az öltözőben olyan üvegből kínálták a lányokat, amelynek nem látták az üvegét, valószínűleg ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy hat lány közül

hárman biztosan rosszul lettek.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A helyszínen páran hallották, hogy az ott dolgozók arra gyanakodnak, gina volt az italukban. A lányokat később nőgyógyászati vizsgálatra is elvitték a rendőrök, és az eddigi adatok alapján "szexuális erőszak gyanúja nem merült fel"

Mint arról beszámoltunk, a DVBBS nevű formációt a rendőrség a reptéren érte utol, kiadott nyilatkozatukban azt írják, nincs közük a lányokhoz, de mindenben segítik a rendőrség munkáját.

"A marihuánabirtoklási eljárásban természetesen elérhetőek maradunk, hogy tisztázzuk az állításokat. Jobbulást kívánunk a megbetegedett áldozatoknak" - írták a nyilatkozatukban.

Csak egy hajszálon múlt az egyéves kislány élete, akit az apja késelt meghttp://www.life.hu/news/20160629-kessel-tamadt-a-sajat-egyeves-kislanyara.htmlA 31 éves férfi négy napon át kristályozott, majd azt hallucinálta, hogy a családtagjai meg akarják ölni. Az apát most azzal vádolják, hogy 1 éves kislányát legalább négyszer mellkason szúrta egy 21 centis pengéjű késsel. NewsThinkstockRonaldo édesanyja nem hagyta szó nélkül a fia sérüléséthttp://www.life.hu/news/20160712-ronaldo-anyja-nem-hagyta-szo-nelkul-a-fia-seruleset.htmlRonaldo örömébe egy kis szomorúság is vegyül, ugyanis a franciák elleni Eb-győzelmet nem úszta meg sérülés nélkül. Mint kiderült, a sérülést okozó francia Dimitri Payet is megkapta a magáét, ráadásul nem mástól, mint a focisztár édesanyjától. NewsOrigoIsten meghallgatta Cristiano Ronaldo imáithttp://www.life.hu/news/20160711-egy-honapos-kenyszerpiheno-varhat-ronaldora.htmlSérülése miatt már az első félidő előtt le kellett cserélni Cristiano Ronaldo-t az Eb-döntőn. A focista könnyes szemekkel, hordágyon hagyta el a pályát... News--Egy horrorfilmre ült be a moziba, majdnem belehalt - Megkéselték! (18+)http://www.life.hu/news/20160704-egy-horrorfilmre-ult-be-a-moziba-majd-megkeseltek.htmlCsak egy horrorfilmet akart megnézni, de a moziban horrorrá vált az élete: a nyakába, karjába és tüdejébe is beledöfte a kést egy fekete, raszta hajú, 23 év körüli tettes, aki azonnal elmenekült. News--Egy orosz házaspár testrészeire bukkantak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160704-egy-orosz-hazaspar-testreszeit-mosta-partra-a-viz-a-fidzsi-szigeteknel.htmlEgy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon. News--Drogdílerekre vadászik az orosz Batmanhttp://www.life.hu/news/20160701-drogdilerekre-vadaszik-az-orosz-batman.htmlEgy orosz férfi arra szánta el magát, hogy Batman ruhába bújva elkapja a helyi drogdílereket. A szuperhős egyébként azt állítja, hogy már többször is lecsapott a rosszfiúkra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.