Hamarosan hazánkba látogat Harrison Ford a Szárnyas fejvadász második részének forgatására. A világsztár rengeteg szuperprodukcióban szerepelt, de magánéletét mégis titokban tudta tartani.

Harrison Ford még sosem járt korábban Magyarországon, de természetesen hallott a sportteljesítményekről, Saul fiáról, és különleges gasztronómiánkról is, amit szívesen kipróbálna, mert imád enni. A színész a Szárnyas fejvadász második részének forgatására érkezik hazánkba.

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Rengeteg szuperprodukcióban szerepelt - amit egyébként az asztalos munkáinak köszöhet - ő a világ 10 legjobb színészeinek egyike, magánélete mégsem a nyilvánosság előtt zajlik. Nemrég azonban elárulta, hogy lánya epilepsziával küzd, és azt is mesélte, hogy szülőként ez pusztító érzés. "Valaki, akit szeretsz, szenved egy ilyen betegségben, és szeretnél mindent megtenni, hogy megkönnyítsd az életét. Tudod, hogy a jövőjére, a lehetőségeire mind hatással lesz majd ez a dolog, és nem tudod befolyásolni. Csodálom a lányomat, a kitartását, az erejét, az optimizmusát. Hihetetlen személyiség, Georgia az én igazi hősöm" - vallotta Harrison Ford a hot! Magazinnak.