Veszélybe került Kulcsár Edina szereplése a Magyarország Szépe döntőjén?

Forrás: Kulcsár Edina / Facebook -
betegség döntő Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb nőjét agresszív vírus támadta meg, amitől annyira legyengült, hogy szinte lábra sem tudott állni. Reméljük, ettől még a vasárnapi tévés szereplése nem kerül veszélybe.

A hétvégét a Balatonon töltötte Edina, ő is fesztiválozott. Élvezte a zenéket a kikapcsolódást és a szabadságot. Hazatérése után azonban nagyon rosszul lett, és annyira legyengült, hogy a telefonját sem tudta felemelni.

Forrás: Kulcsár Edina / Facebook

Edina Facebook-oldalán is megosztotta, milyen szörnyű vírussal küzd, és reméli, hogy mihamarabb rendbe jön, mert fontos tévészereplés vár rá vasárnap. A Magyarország Szépe döntője lesz a Duna tévén, Edinának ezért nagyon gyorsan meg kell gyógyulnia, különben veszélybe kerül a szereplése. "Gyorsan meg kell gyógyulnom, és ezért mindent megteszek. A Magyarország szépe élő döntőjére tökéletesen formába kell jönnöm, mert készülök egy meglepetéssel. Ezt nem hagyhatom ki!" - mondta Edina a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.