Lily-Rose Depp válás színész Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre.

Ahogy korábban megírtuk, Amber Heard és Johnny Depp, a hollywoodi sztárvilág újdonsült álompárja bejelentette, hogy végleg különválnak. Mint később kiderült, a csinos feleség egyáltalán nem volt elégedett a házasélettel, hiszen elmondása szerint a férje többször is bántalmazta őt.

Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy a botrány nemcsak Johnnyt, hanem a lányát, Lily-Rose-t is megviselte, mivel a legfrissebb fotókon

a sztárcsemete nagyon ijesztően néz ki.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Geva Vice

Nem titok, hogy Lily-Rose korábban is evészavarokkal küzdött, ezen pedig nyilvánvalóan nem segített, hogy az elmúlt hetekben az apja rengeteg megaláztatásnak volt kitéve, és ez valószínűleg súlyosbította a betegségét.

Amber Heard bántalmazással vádolja Johnny Deppet

A színésznő alig több mint egyévnyi házasélet után adta be a válókeresetet mindössze 3 nappal azután, hogy Depp anyja meghalt. Most azt állítja, hogy a férje megütötte őt, ezért fognak elválni. A teljes cikket elolvashatod itt!
Cukorbeteg vagy? Ezekre érdemes odafigyelni a boltokban!http://www.life.hu/drlife/20160720-megszunnek-a-boltokban-a-diabetikus-polcok.htmlHa cukorbetegségben szenvedsz, akkor most tényleg érdemes figyelni! Megszűnnek a boltokban a diabetikus polcok és eltűnik a termékekről a diabetikus jelölés – a narancssárga kör – július 20-a után. Dr. Life--Íme, 3 dolog, amivel a kutyák jobbá teszik a párkapcsolatothttp://www.life.hu/drlife/20160713-3-ok-amiert-a-kutyasoknak-jobb-a-parkapcsolata.htmlEgy újabb kutatás szerint a kutyák javítják az ember életminőségét, csökkentik a stresszt, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni. Dr. Life--Horror! Szeme alatt nőtt foga egy kínai nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160713-horror-szeme-alatt-nott-foga-egy-kinai-nonek.htmlLegrosszabb rémálmában sem gondolta volna egy kínai nő, hogy elviselhetetlen fájdalmait egy a szeme alatt növő fog okozza. Dr. Life--Paudits Béla egyre rosszabb állapotban vanhttp://www.life.hu/drlife/20160713-paudits-bela-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA 66 éves Paudits Béla egészségi problémákkal küzd: erős fulladási rohamok kínozzák a kánikulában. Dr. LifeOrigoVégre megszólalt Kulka János és készül a visszatérésrehttp://www.life.hu/drlife/20160707-vegre-megszolalt-kulka-janos-es-keszul-a-visszateresre.htmlEgy ország aggódott Kulka Jánosért, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt került kórházba. Sokan attól tartottak, ha túl is éli , akkor sem lesz már olyan állapotban, hogy színpadra tudjon állni, ám a színészt ennél erősebb fából faragták. Dr. Life--Ritka génmutáció: extrém nagy nyelve miatt többször került fulladásveszélybe a kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20160620-a-kisbaba-egy-ritka-genmutacio-aldozata-naponta-szazszor-kerult-eletveszelybe-mert-nem-kapott.htmlCsak egy hajszálon függött Rory Godfrey élete, aki egy ritka genetikai betegségben, a Beckwith-Wiedemann Szindrómában szenved. A BWS egy túlnövekedési rendellenesség, ami Rory esetében nagynyelvűséget, így evési, légzési és beszéd problémákat okoz. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.