Döbbenet! Kristen Stewart nemváltó műtétre készül, a rajongók kiakadtak

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
műtét színésznő Kristen Stewart nemváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat filmek egykori sztárja a hírek szerint döbbenetes lépésre készül. Bár a színésznő még nagyon fiatal, mégis képes lenne kés alá feküdni. 

A 26 éves Kristen Stewart az utóbbi hónapokban többször is a címlapokra került, méghozzá a viharos leszbikus kalandjaival. Robert Pattinson exének az elmúlt időszakban két csajjal volt viszonya: egy francia énekesnővel, SoKoval, majd Katy Perry asszisztensével, Alicia Cargilevel. Kristen édesanyja most egy interjúban beszélt arról, hogy lánya készen áll rá, hogy nemet váltson, egyértelműen utalva ezzel a radikális operációra.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A hír szinte sokkolta a rajongókat, akik azonnal levelek tömkelegével lepték el a sztár hivatalos fiókjait. A Gossip Cop szerint viszont csak egy gonosz nyelvi csavarról van szó, hiszen az édesanya csak arra gondolt, hogy lánya végzett a férfiakkal és csak nőkkel hajlandó randizni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.