Megható! Konyhaasztalon élesztették újra a kisbabát: fotó!

fotó kisbaba megható újraélesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idő előtti szüléshez riasztották néhány napja a fővárosi mentőket egy 24 és fél hetes terhes kismamához. 

A mentő munkatársait a síró nagymama fogadta: a gyermek már megszületett, de úgy látja, halott. Az ápoló és a sofőr berohantak a lakásba, ahol az anya sokkos állapotban ült, lába között az élettelennek tűnő gyermekkel. Azonnal kellett cselekedniük: átvágták a köldökzsinórt, konyhaasztalra tették és lámpával melegítették a baba testét, és oxigént adtak neki - de az anyára is volt gondjuk, nála shockfektetést alkalmaztak - írja az Origo.

Forrás: Facebook/OMSZ

Az időközben a helyszínre érkező Peter Cerny Koraszülött Alapítvány mentőkocsija már stabil állapotban vitte kórházba anyát és gyerekét - számol be az esetről Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Az OMSZ ezúttal név szerint is bemutatja a mentésben résztvevő munkatársakat: Papp Márió ápoló, Németh Péter gépkocsivezető, Lénárt Dávid mentőtiszt, pesterzsébeti állomásvezető, Galgó Pál gépkocsivezető mentőtechnikus és Orosz Máté szakápoló, tiszthallgató vett rész az életmentő akcióban.

A Pszichológus Pasi: tényleg verseny lenne a szépség?http://www.life.hu/drlife/20160721-a-pszichologus-pasi-a-szepsegversenyekrol.htmlTúl vagyunk a Miss Hungary döntőjén, illetve még néhány hónap, és kezdetét veszi majd a Miss Universe szépségverseny is. De vajon mi a céljuk ezeknek a megmérettetéseknek, hogyan hatnak ránk, és mit gondol róluk a pszichológus, aki nem mellesleg pasiszemmel nézi mindezt? Most kiderül. Dr. Life--Hihetetlen! Kukásautó hajtott át a napozó férfi fejénhttp://www.life.hu/drlife/20160725-kukasauto-ment-a-napozo-ferfi-fejen.htmlAz biztos, hogy történetünk főszereplőjének, egy londoni férfinak az őrangyala éber volt, amikor "gazdája" békésen szunyókált egy londoni parkban. A férfin ugyanis áthajtott egy kukásautó, de csodával határos módon mégis túlélte a balesetet. Dr. Life--Így néz ki állkapocsműtétje után a 20 éves lány: döbbenetes fotók! http://www.life.hu/drlife/20160725-arcdeformitassal-jott-vilagra-fogai-kialltak-az-egesz-arca-eltorzult-dobbenetes-fotok.htmlEllie Jones arcdeformitással jött világra, mely megkeserítette a gyermekkorát. A fogai csúnyán kiálltak, az arca pedig szintén furán festett. Most megműtötték, így az egész élete megváltozni látszik. Dr. LifeOrigoViszket, hámlik, büdös? Ezért lesz gombás a lábad!http://www.life.hu/drlife/20160724-labgomba-gombas-budos-lab-kezelese.htmlA meleg idő és az izzadás gyakoribbá teszi az atlétaláb néven ismert bőrtünetek megjelenését. Ez tulajdonképpen gombás fertőzés a lábon. Dr. Vincze Ildikó szerint megfelelő kezeléssel megszabadulhatunk a kínos tünetektől. Dr. Life--Napi plasztikrém: Madonna lett a női Frankensteinhttp://www.life.hu/drlife/20160722-az-57-eves-popdiva-madonna-ismet-megmuttette-magat.htmlKöztudott, hogy Madonna törzsvendégnek számít a plasztikai sebészeten, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Ismét kés alá feküdt, és megműttette a nagy valószínűséggel utolsó eredeti testrészét is... Dr. Life--Johnny Depp lánya beleroppant apja válásábahttp://www.life.hu/drlife/20160721-johnny-depp-lanya-beleroppant-az-apja-valasaba.htmlMegdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.