Szörnyű kínoktól szenved Szita Bence egyik gyilkosa

gyilkosság halál kisfiú Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Polcz Erika egyre rosszabb állapotban van a börtönben. A nő házát most a szülők próbálják eladni, eddig nem jártak sikerrel.

Szita Bencét 2012. október 29-én este a Kaposvár melletti sántosi erdőbe csalták, ott Bogdán József a kocsiból kiszállva leütötte, ásóval és késsel negyvenszer megszúrta, megvágta. Eközben Kertész József megásta a gyerek sírját, Polcz Erika pedig mindehhez elemlámpával világítva segédkezett. A gyilkosok a még életben lévő fiút a gödörbe temették, ott megfulladt, ruháit és telefonját a Kaposba dobták.

Fotó: Magócsi Márton - Origo

A gyilkosok jelenleg a kiszabott büntetésüket töltik, amelyről egyikük édesanyja be is számolt a Blikknek. Polcz Erika édesanyja, Ilona, a férjével ellentétben rendszeresen látogatja lányát a börtönben.

A nő elmondása alapján lánya nagyon rossz bőrben van, már ötödik hete nem tud enni semmit, mert még a vizet is kihányja.

Az édesanya hozzátette, hogy a jövőben a büntetését töltő nő négy éve üresen álló épületétől szeretnének megszabadulni, bár eddig kevés jelentkező érkezett. "A villanyt és a gázt is kikötötték tartozás miatt. Az épület állapota romlik évről évre, lassan csak a falak maradnak itt, meg az adósság" - mondta az apa, József.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.