Hujber Feri rendszeresen jár kontrollra

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc egészség Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt került kórházba Hujber Feri, ami miatt nagy volt az ijedtség. Ezért is szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, és elmondta, miért láthatták őt egy gyógyintézményben.

A néhány nappal ezelőtt kikerült hírek miatt nagy volt az ijedtség rokonai, és családja körében is. Arról cikkeztek, hogy Hujber Feri ismét kórházba került, azóta pedig folyamatosan csörög a színész telefonja, és mindenkinek kénytelen magyarázkodni. Eldöntötte, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Forrás: Facebook/Mokka

Feri a Life.hu-nak is elmondta, nincs komoly baja, de ismét szeretne mindenkit megnyugtatni. "Valóban láthattak egy gyógyintézményben, és a jövőben is láthatnak, hiszen

rendszeresen járnom kell kontrollra. Rendszeresen ellenőrzik a vérképemet, és az érfalamat"

- mondta Hujber Feri a hot! Magazinnak. A színész tavaly került nagyon közel a halálhoz, azóta veszi sokkal komolyabban az egészégét. "Amikor a helytelen életvitelem miatt tavaly kórházba kerültem, rám szóltak, és én megértettem, hogy ez már nem játék és nem tehetem meg, hogy teszek az egészségemre. Felelősséggel tartozom a szeretteimért" - vallotta a színész, aki az alkoholproblémáit is leküzdötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.