Béres Alexandra gyermeke titokzatos betegséggel küzd

Forrás: TV Paprika -
betegség édesanya láz kisgyerek Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flóra nagyon megijesztette a szüleit pár nappal ezelőtt. A fitneszedző kislányának láza életveszélyes magasságba szökött, így le kellett mondani a család amerikai útját.

Béres Alexandra pár hete még úgy tervezte, hogy augusztusban meglátogatják a férje, Krisztán Egyesült Államokban élő szüleit. Panna és Flóra már alig várták, hogy kezdetét vegye az út, ám egyik pillanatról a másikra borult a terv – írja a Bors.

Forrás: TV Paprika

„Kedden szálltunk volna repülőre, de Flóra betegsége miatt le kellett mondanunk az amerikai utat. Hétvégén hirtelen magas láza lett, egyik pillanatról a másikra felszaladt 40,1 fokra. Még a kezem is remegett, miután megmértem a lázát. Kétségbeesetten hívtam az orvost. Flóra nagyon levert volt, de más tünetet nem produkált. Nem először fordult elő, hogy minden magyarázat nélkül ennyire belázasodott. Az orvos sem tudta megállapítani, mi lehet a láz oka. Pannánál ilyen soha nem volt” –nyilatkozta az édesanya, aki gondolkodás nélkül lemondta a repülőjegyeket. „Szerdára, szerencsére, Flóra teljesen tünetmentes lett. De most már nem utazunk, mert 22-én kezdődik a bölcsőde, Pannának pedig pár nappal később az iskola” – tette hozzá az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.