Gálvölgyi János: "Hízókúrán vagyok"

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
betegség Gálvölgyi János kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt egy ország aggódott a színészért. Szerencsére ma már sokkal jobban van, és örömmel vállal el akár nagyobb szerepeket is. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Gálvölgyi Jánosnak júliusban mindkét veséje leállt, ezért kórházban kezelték. A Story magazin most meglátogatta a Jászai Mari-díjas magyar színművészt, aki már teljes bedobással próbál Szegeden. A sztár a kórházi kezelések miatt a házassági évfordulóját sem tudta megtartani, ezért most bőven van mit bepótolnia.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

„Elhatároztam, hogy a betegségemről nem beszélek többet. Ha délelőtt nincsen próba, akkor az Anna fürdőbe megyünk, úszunk és napozunk. Sajnos azt kell mondanom, most hízókúrán vagyok” – mondta a színész, aki feleségével együtt érkezett a próbákra. „Idén Judit is hozta magával a munkát. Amíg próbálok, ő fordít. Neki sem egyszerű, hogy most éjszakába nyúlóan próbálok minden este, és negyed egy körül érek csak vissza hozzá” – tette hozzá a színművész.

A történelem legpusztítóbb betegségei: a fekete himlőhttp://www.life.hu/drlife/20160809-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-fekete-himlo.htmlUtoljára a hetvenes évek végén pusztított a minden idők egyik legtöbb halálos áldozatát követelő fekete himlő, amely csak a huszadik században világszerte körülbelül 300 millió ember életét követelte. A Life.hu sorozatában ezúttal ennek a rettegett kórnak az útját járjuk körül. Dr. Life--"Sokkal könnyebb is így élni" - Kedvelik egymást Németh Kristóf szerelmeihttp://www.life.hu/drlife/20160809-volt-felesege-niki-apolja-nemeth-kristofot-joban-van-a-jelenlegi-baratno-es-az-ex.htmlA válás után is békében élnek együtt, sőt! Németh Kristóf és volt neje öt éve elváltak, kapcsolatuk azonban mégis baráti, még párjaik is jóban vannak egymással. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoVédi az anyát és a babát is: ezért fontos a szoptatáshttp://www.life.hu/drlife/20160803-a-szoptatas-fontos-az-anya-es-a-kisbaba-egeszsege-miatt-is.htmlAz édesanyának és a babának is egyaránt fontos az anyatejes táplálás: általa nem csupán egészségesebbek lesznek a gyermekek, hanem az immunrendszerük is erősödik, elkerülhetik a cukorbetegséget, és egyes kutatások szerint az IQ-juk is magasabb lesz, míg az anyukákat többek között a mellrák kialakulása ellen védi, ha szoptatják kisbabájukat. Dr. LifeOrigoKern András és felesége autóbalesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20160808-kern-andras-autobalesetet-szenvedett-felesegevel-hatulrol-belehajtottak-a-kocsijaba.htmlHátulról hajtottak bele Kern András autójába szombaton Balatonakalin. Egy német rendszámú kocsi okozta a karambolt, ami negyed hétkor történhetett. Dr. LifeOrigoAgydaganattal küzd John Newman - Kiújult a rákjahttp://www.life.hu/drlife/20160804-kiujult-a-brit-enekes-john-newman-agydaganata-az-eleteert-kuzd-az-enekes.html4 év után az orvosok ismét rákos sejtet találtak John Newman agyában, ami azt jelenti, hogy kiújult az énekes agydaganata. Dr. LifeOrigoHajdú Péter nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/drlife/20160803-hajdu-peter-nagyon-lefogyott-berki-krisztiannal-sportol.htmlHajdú Péter pár napja Berki Krisztiánnal teniszezett, amit a Facebookon is megosztott rajongóival. Péter egy szelfit is közzétett, valamint Berkivel közös fotót is lőttek – írja a Blikk. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.