Tallós Rita: „Tudom, minek köszönhetem, hogy rákot diagnosztizáltak nálam”

Forrás: Tallós Rita -
Tallós Rita konfliktus egészség rák életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tallós Rita mindent megtesz azért, hogy megőrizze fiatalságát és egészségét, ugyanis pontosan tudja, milyen egy súlyos kórral küzdeni. A színésznő legyőzte a rákot, és azzal is tisztában van, miért alakult ki nála a betegség.

Nagyon nehéz pozitívnak lenni, ha az embert komoly betegséggel diagnosztizálják, de Tallós Ritának sikerült megőriznie a jókedvét. A pozitivitás és az életigenlés megtette hatását, valamint az is, hogy sok konfliktust maga mögött hagyott a színésznő. Már 4 éve tünetmentes.

Forrás: Tallós Rita

„Jól tudom, minek köszönhetem, hogy négy éve rákot diagnosztizáltak nálam. Mindazokat, akik valaha ellenem tettek, a konfliktusokat és a problémákat régen magam mögött hagytam. Ma már más dolgokra koncentrálok, és ezt a szervezetem meghálálja. Negyedik éve vagyok tünetmentes” – mondta a Hot! magazinnak a színésznő. Elárulta azt is, igyekszik fiatalos maradni, és a sportot is rendszeresítette az életében, még a kemoterápia alatt is kijárt futni. Szerinte az egészséges életmód és a pozitív stressz a kulcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.