Nem gyakori, hogy egy nő két vaginával születik, és nem is könnyű rájönni erre a rendellenességre. Az interneten azonban már egyre többen vállalják fel, milyen az élet két hüvellyel. Most épp egy olyan férfi tárulkozott ki, akinek a barátnője rendelkezik két vaginával.

Nem egyedi eset, hogy valakinek két vaginája van, de nem is olyan gyakori. Az emberek nem sokat tudnak erről a rendellenességről, sőt, olykor még azok sincsenek vele tisztában, akik ilyen különleges testi adottsággal rendelkeznek. Nem olyan könnyű ugyanis rájönni erre a problémára, és nem is szeretnek róla a nők beszélni.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Mindent megváltoztatott azonban az a vlogger, aki felvállalta mindkét vagináját, ezzel nagyon sok hasonló sorsú lánynak adott erőt. Legutóbb pedig egy olyan fiú válaszolgatott a fórumozóknak a kérdésről, akinek a barátnője szintén két hüvellyel van megáldva. Megtudhattuk, hogy a lány bal oldali vaginája sokkal keskenyebb és kényelmetlenebb, így azt többnyire nem szokták bevonni a játékba. Az is kiderült, hogy egy hónapja voltak együtt, amikor a hölgy elárulta neki a különleges adottságát, ami nem ijesztette meg a srácot, inkább csak meglepte. A fiú azt is megosztotta az érdeklődőkkel, hogy erről csak néhány barátjának beszélt, és a válaszaiból az is kiderült, hogy imádja barátnője különleges adottságát.