Bereczki Zoltán: “Ha szétcsúszom, akkor nagyon szét tudok csúszni”

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
depresszió Bereczki Zoltán munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor érzi igazán jól magát Bereczki Zoltán, amikor rengeteg munkája van, és pörög körülötte az élet. Ha viszont csendesedik a világ, akkor gyakran esik letargiába.

Az őszi nagy hajrára az énekesnek fel kell készülnie, leginkább pihenéssel, hogy bírja a rá váró strapát. Bár Bereczki Zoltán nem arról híres, hogy képes sokáig egy helyben ülni, mégis igyekszik kihasználni a nyár utolsó napjait. A semmittetvéstől viszont kiborul.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"Ha van történés körülöttem, akkor jól vagyok. Amikor azonban nem történik körülöttem semmi, letargiába esem.

Depresszív alkat vagyok.

Olyankor nem is tudok pihenni, mert a pihenés csak úgy megy, ha közben nem tespedek otthon. Ez időnként nehéz, időnként könnyebb. Ha szétcsúszom, akkor nagyon szét tudok csúszni. Most nyáron meg is történt párszor" - vallotta a színész a hot! Magazinnak. Bereczki hozzátette, ilyenkor sajnos képes napokig alacsony energiaszinten "nem jól" lenni. A megoldás pedig, hogy el kell utaznia a barátaival, legutóbb például Amerikában kalandozott.

Ha csak egy ok kell, hogy fényképezz a nyaralásod alatt, akkor ez legyen azhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-fenykepezes-nyaralas-alatt-segit-meg-jobban-atelni-az-elmenyt-a-tudomany-szerint.htmlFotózás közben koncentrálódik a figyelem, mindez pedig hozzásegít ahhoz, hogy még jobban át tudd élni a pillanatot. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint ráadásul a fényképezés még „élvezetesebbé” teszi azt, amivel épp foglalkozol. Dr. Life--Összetörte magát Mészáros Árpád Zsolt: mi lesz így a Sztárban sztárral?http://www.life.hu/drlife/20160818-eltorte-meszaros-arpad-zsolt-a-bordajat-az-ezek-megorultek-forgatasan-veszelybe-kerult-a-sztarba.htmlA színész rendkívül szerencsétlenül járt az Ezek megőrültek vetélkedő forgatásán: elesett és eltört a bordája. Most jött a legrosszabbul a sérülés, hiszen színházi munkái mellett ősztől a Sztárban sztárban is szerepelne. Dr. LifeRTLKLUBKómába esett a riporternő, aki Londonból egészen Rióig biciklizetthttp://www.life.hu/drlife/20160818-komaba-esett-a-riporterno-aki-londonbol-egeszen-rioig-biciklizett.htmlCharlie Webster, a Sky Sports riporternője Londonból bringázott el Rio de Janeiróba, ott azonban az olimpia megnyitója alatt rosszul lett. Jelenleg is kómában fekszik. Dr. LifeOrigoA mennyben járnak a Schumacher-rajongók: friss hírek érkeztek http://www.life.hu/drlife/20160818-michael-schumacher-allapotarol-friss-hirek-erkeztek-luca-cordero-di-montezemolo-szerint-reagal-a.htmlNem bánnak túl kegyesen Schumacher rajongóival, ugyanis néhány napja még egy fekete-fehér fotó miatt pánikoltak, ma pedig már örömmámorban úszhatnak. Az egykori pilóta állapotáról ugyanis jó hírek érkeztek. Dr. LifeAFPShannen Dohertynek nem csak a rákkal, hanem volt menedzserével is harcolnia kellhttp://www.life.hu/drlife/20160818-shannen-dohertynek-nem-csak-a-rakkal-hanem-volt-menedzserevel-is-harcolnia-kell.htmlA színésznő tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákkal küzd, és azóta csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, vagy ad hírt magáról. De nem "csak" betesége keseríti meg a mindennapjait, hanem volt menedzsmentje is: a sztár állítólag azért nem kap betegbiztosítást, mert egykori csapata rosszul gazdálkodott a pénzével. Volt menedzsere reagált a a vádakra. Dr. Life--Mentőautó szállította kórházba a műsorvezető Teszári Nóráthttp://www.life.hu/drlife/20160818-teszari-nora-a-hir-tv-musorvezetoje-a-repterrol-a-korhazba-kerult-bokaszalag-szakadas-miatt-zacher.htmlA nyaralást egy rossz mozdulat is tönkre teheti, így járt Teszári Nóra műsorvezető is, aki a barátaihoz utazott külföldre a gyermekivel. Sajnos, nem csak a felhőtlen kikapcsolódásról szólt a dél-franciaországi út. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.