Kórházban fekszik Törőcsik Mari

Forrás: MTI/Bodnár Boglárka -
Szombathely Törőcsik Mari egészség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátfő délután velemi otthonából a szombathelyi kórház sürgősségi osztályára szállították Törőcsik Marit. 

A Kossuth-díjas színésznő megütötte magát, de szerencsére nincs nagy baj, már jól van - írja a vaol.hu. Jordán Tamás, a szombathelyi színház igazgatója azonal meg is látogatta Töröcsik Marit, aki jó kedvűen, kedvesen fogadta.

Törőcsik Mari Esterházy Péter temetésén Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A színésznő az utóbbi időben többször is állt kórházi kezelés alatt. Tavaly tölött be 80. életévét.

Ezekben az üzletekben kaphatók a legegészségtelenebb ételekhttp://www.life.hu/drlife/20160820-ezekben-az-uzletekben-kaphatok-a-legegeszsegtelenebb-etelek-vegyesbolt-aruhazak.htmlTudjuk, miért dugul be mindig az orrodhttp://www.life.hu/drlife/20160820-az-allando-orrdugulas-legfobb-okai.htmlMellfelvarrás? 7 módszer, amellyel kiválthatóhttp://www.life.hu/drlife/20160820-modszerek-mellfelvarras-helyett.htmlRisztov Éva: "Befekszem a kórházba"http://www.life.hu/drlife/20160816-risztov-eva-korhazi-kivizsgalasnak-veti-ala-magat-a-rossz-vizminoseg-miatt-rioi-olimpia.htmlBelebetegedett a szakításba - Csont soványra fogyott Diane Krugerhttp://www.life.hu/drlife/20160803-diane-kruger-csont-sovanyra-fogyott-szakitott-joshua-jacksonnal.htmlHajdú Péter nagyon lefogyotthttp://www.life.hu/drlife/20160803-hajdu-peter-nagyon-lefogyott-berki-krisztiannal-sportol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.