Hatalmas ünnepléssel töltötte be Jaxon Buell a második születésnapját, ugyanis az orvosok szerint neki már rég meg kellett volna halnia. Szörnyű rendellenességgel született a kisfiú: a fél koponyája hiányzik.

Senki nem gondolta, hogy a kisfiú szülei megélik ezt a napot. Jaxon Buell betöltötte a második életévét annak ellenére, hogy egy szörnyű rendellenességgel született: hiányzik a fél koponyája.

Forrás: Facebook/Brittany Lynn

"Ma két éve, hogy megszületett Jaxon Emmett Buell és az életünk örökre megváltozott. Bár sok ember nem bízott benne, és azt mondogatták, hogy nem fogjuk megélni ezt a napot, ma ünnepeljük Jaxon második születésnapját. Köszönjük mindenkinek, aki követte Jaxon fejlődését és történetét. Mi továbbra is reménykedünk és imádkozunk, hogy sok ilyen mérföldkő lehessen még az életében. Ma pedig ünnepelünk" - írták ki a szülők Facebook-oldalukra. Bár bizakodóak, Jaxon édesapja elismerte, minden nap egy harc a két éves kisfiúnak.

Forrás: Facebook/Brittany Lynn

"Még mindig megvannak a mindennapos küzdelmei, rohamai, és még most is nagyon sovány, de egyértelműen fejlődik" - idézte a Daily Mail az apa szavait, aki azt is elmondta, felesége kitartása nélkül a kisfiuk valószínűleg már nem élne.