Vodkától esett kómába egy 15 éves tinilány – Sokkoló fotók!

kóma alkohol vodka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megrázó fotókat a kétségbeesett édesanya tette közzé a Facebookon. Ezekkel a fényképekkel szeretne figyelmeztetni minden szülőt és gyermeket arra, milyen veszélyt jelenthet az esztelen alkoholizálás. Reméli, az élet és halál között lebegő tinilányáról készült képek sokakat elrettentenek majd.

A 15 éves amerikai lány, Ryleigh Ackle a barátaival akart egy görbe estét csapni, de csaknem tragédia lett a vége. Társai ugyanis annyi vodkát itattak vele, hogy végül összeesett, de a többiek ahelyett, hogy segítettek volna rajta, magára hagyták a tehetetlenül fekvő, saját hányásában fuldokló lányt. Később kiderült, hogy a tüdejébe is jutott a hányadákból, ez okozta a bajt – tájékoztat a Mirror.

Ryleigh szelfi közben, majd kómában Forrás: Facebook/Ryleigh Payton, Melissa Aho

Úgy tudni, a massachusettsi fiatalnak az utolsó pillanatban mentették meg az életét, miután az egyik barátnője hajnalban végül üzenetet küldött az anyjának. Ryleigh véralkoholszintje csaknem elérte a halálos dózist, és már nem is lélegzett, amikor kiértek hozzá a mentők.

Tizennégy órán át volt kómában, mire sikerült visszahozni az életbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.