Életmódváltás: Damu Roland teljesen megváltozott

Fotó: Margitay Klára -
Damu Roland börtön Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Damu Roland életét gyökeresen megváltoztatta a börtönben töltött idő. A színész azóta óriási hangsúlyt fektet a lelki és a testi épségére is, mutatja ezt az is, hogy odafigyel a táplálkozására, olyannyira, hogy a húst is száműzte az életéből.

"Valóban egy ideje vegán életmódot követek. Ennek már lassan fél éve. Pontosabban négy hónapja, de fogalmam sincs, hogy mi hozta ki ezt belőlem. Szerintem a szervezetem most kezdett el tisztulni. Egészen más ételeket eszem, mint előtte negyvenegy évig. És a legdurvább, hogy ettől ugyanúgy jól érzem magam" - mesélte Damu Roland a Borsnak.

Fotó: Margitay Klára

A színész azt is hozzátette, hogy a rendszeres mozgást is beiktatta az életébe.

"Naponta legalább húsz kilométert gyalogolok, mert a tömegközlekedés még mindig nincs megoldva Magyarországon, illetve Budapesten. Aki azt hiszi, hogy ez egy jópofizás, vagy nekem ingyenreklámra van szükségem, az nagyon téved. Muszáj sportolni, anélkül ma már semmi nem megy."

Drámai leépülés: Csontsoványra fogyott Damu Roland felesége, Edina

Damu Edina szörnyű állapotban van. A magánéleti és egészségügyi problémáit le sem tagadhatja, hiszen csontsoványra fogyott, torz tükörképe lett pár évvel ezelőtti önmagának. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.